Χωρίς Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο και Ρούμπεν Ντίας η Σίτι στον τελικό του Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Χωρίς Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο και Ρούμπεν Ντίας η Σίτι στον τελικό του Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Τρεις «ηχηρές» απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει του τελικού του Σουπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στη Σεβίλλη, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες θα αναχωρήσει η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι με προορισμό την Αθήνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης απέναντι στη Σεβίλλη.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Ρούμπεν Ντίας για τον ερχόμενο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στην Σεβίλλη στην Αθήνα και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Μεταφέρονται στις φυλακές οι 105 χούλιγκαν – Φοβούνται το «μίσος» με τους Σέρβους

Ο Βέλγος μέσος δεν κατάφερε να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στην πρεμιέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Μπέρνλι (νίκη 0-3), καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23ο λεπτό. Μαζί του στη λίστα των τραυματίων βρίσκονται και οι άλλοι δύο που έμειναν εκτός, καθώς αντιμετωπίζουν κι εκείνοι προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι:

Κάιλ Γουόκερ, Κάλβιν Φίλιπς, Τζον Στόουνς, Νέιθαν Άκε, Ματέο Κόβατσιτς, Έρλινγκ Χάλαντ, Τζακ Γκρίλις, Εμερίκ Λαπόρτ, Ρόδρι, Στέφαν Μορένο, Χούλιαν Άλβαρες, Σέρχιο Γκόμες, Γιόσκο Γκβάρντιολ, Μάνουελ Ακάντζι, Έντερσον, Μάξιμο Περόνε, Σκοτ Κάρσον, Φιλ Φόντεν, Όσκαρ Μπομπ, Κόουλ Πάλμερ, Ρίκο Λιούις, Τζέιμς ΜακΆτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ