Μεντιλίμπαρ: «Να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Μεντιλίμπαρ: «Να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε για τον μεγάλο αυριανό τελικό του Super Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκάλυψε μερικά από τα πλάνα της Σεβίλλης με τα οποία θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στη συνέντευξη τύπου του αυριανού τελικού του ευρωπαϊκού Super Cup που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 62χρονος Ισπανός προπονητής αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «πολίτες», δήλωσε πως η ομάδα του θα παραμείνει πιστή στο πλάνο της και πως θα προσπαθήσει να κάνει το δικό της παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ο Σκάρπα στον Ολυμπιακό – Την Πέμπτη στην Ελλάδα για τις υπογραφές

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Πρέπει να διατηρήσουμε τις ιδέες μας και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ποδόσφαιρο ακόμα κι αν είμαστε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Η ομάδα που θα επιλέξω δεν θα είναι πολύ διαφορετική από τους τελευταίους αγώνες που παίξαμε το Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη σεζόν, ακόμα κι αν η Σίτι είναι πολύ διαφορετική, πολύ πιο γρήγορη αντίπαλος από τη Ρόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Σεβιγιάνων.

Τους παίκτες του ισπανικού συλλόγου εκπροσώπησε ο Νεμάνια Γκούντελι, με τον Σέρβο χαφ να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τν μεγάλο αυτόν τελικό: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτός ο όμορφος αγώνας. Τα αποτελέσματα εναντίον της Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League πέρσι δεν πρέπει να αποτελούν οδηγό. Αυτό είναι μια νέα σεζόν και οι δύο ομάδες έχουν νέους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ