Προκρίσεις στα play offs για Μπράγκα, Γαλατάσαραϊ, Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν

Προκρίσεις στα play offs για Μπράγκα, Γαλατάσαραϊ, Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν

Τα αποτελέσματα του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Μπράγκα, που θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού αν προκριθούν οι «πράσινοι» επικράτησε με 4-1 στη Σερβία της Μπάτσκα Τόπολα κι ενώ στην Πορτογαλία είχε πάρει τη νίκη με 3-0. Τα γκολ των Πορτογάλων σημείωσαν οι Πίτζι (9′), Μπρούμα (123′), Τζάλο (16′) και Αλ Μουστράτι (20′), ενώ για τους γηπεδούχους, ο Ράνκοβατς στο 40′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Γαλατασαράι προκρίθηκε επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με δύο νίκες, επικρατώντας με 1-0 στην Τουρκία. Το γκολ σημείωσε ο Ικάρντι στο 24′.

Την παράταση χρειάστηκε η Μόλντε για να προκριθεί στα play offs του Champions League απέναντι στην Κλάκσβικ. Στη Νορβηγία, η Μόλντε επικράτησε με 2-0 στην παράταση (1-0 κ.δ.), κι ενώ η ομάδα των Νησιών Φαρόε είχε επικρατήσει με 2-1 στον α΄ αγώνα του γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League. O Έρικσεν στο 18ο λεπτό είχε πετύχει το γκολ της κανονικής διάρκειας, ενώ στην παράταση και συγκεκριμένα στο 112ο λεπτό ο Λίνες έστειλε τους Νορβηγούς στα play offs. Η Μόλντε θα βρει στον δρόμο της τη Γαλατάσαραϊ που απέκλεισε την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, με νίκη 1-0 απόψε (3-0 στη Σλοβενία).

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Πράγα, ανάμεσα στην Σπάρτα και την Κοπεγχάγη. Το πρώτο ματς είχε τελειώσει χωρίς γκολ. Μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια, στην παράταση οι δύο ομάδες σημείωσαν άλλα 4 γκολ (από δύο). Το τελικό 3-3 και στον έξτρα χρόνο, οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Δανοί ήταν πιο εύστοχοι και πήραν την… χιτσκοκική πρόκριση. Οι Δανοί θα αντιμετωπίσουν τη Ρακόβ Τσεστόχοβα από την Πολωνία που απέκλεισαν τον Άρη Λεμεσού.

Λίγο αργότερα προκρίθηκαν στα play offs του Champions League Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν. H ομάδα της Σκωτίας με το 1-1 στην έδρα της ελβετικής Σερβέτ απόψε (15/8) πήρε την πρόκριση, αφού είχε επικρατήσει με 2-1 εντός έδρας. Στο 23’ ο Κουτέσα άνοιξε το σκορ, αλλά στο 51’ ο Ταβερνιέ έγραψε το τελικό 1-1. Στα play offs του Champions League η Ρέιντζερς θα βρει στον δρόμο της την ολλανδική Αϊντχόφεν, η οποία πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το Γρατς απέναντι στη Στουρμ. Στο «Γκρατς Λιμπενάου» του Γκρατς, η Στουρμ προηγήθηκε στο 26’ με τον Μπέβινγκ, όμως στο 32’ ο Φέερμαν ισοφάρισε σε 1-1. Το 1-2 πέτυχε επτά λεπτά αργότερα ο Ντε Γιονγκ και στο 84’ ο Πέπι με πέναλτι έγραψε το τελικό 1-3. Στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν είχε νικήσει με 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (με έντονο χρώμα οι ομάδες που προκρίθηκαν):

Άρης Λεμεσού-Ράκοβ 0-1

Μακάμπι Χάιφα-Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-1

Μόλντε-Κλάκσβικ 2-0

Σπάρτα Πράγας-Κοπεγχάγη 3-4

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ 1-2

Γαλατάσαραϊ-Ολίμπια Λιουμπλιάνας 1-0

Mπάτσκα Τόπολα-Μπράγκα 1-4

Σερβέτ-Ρέιντζερς 1-1

Στουρμ Γκρατζ-PSV 1-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ