Βαγιαννίδης: «Είναι όνειρο όλο αυτό που ζήσαμε»

Βαγιαννίδης: «Είναι όνειρο όλο αυτό που ζήσαμε»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε για την τεράστια πρόκριση του Παναθηναϊκού μέσα στην έδρα της Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League μέσα στη Μασσαλία, επικρατώντας της Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι είναι ένα όνειρο όλο αυτό που έζησαν οι Πράσινοι, ενώ αναφέρθηκε και στην ατομική του επίδοση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Βαγιαννίδης:

Για την απίθανη αυτή βραδιά και την πρόκριση επί της Μαρσέιγ: «Δεν έχω καν κουράγιο να μιλήσω τώρα. Δεν έχω λόγια. Είναι όνειρο όλο αυτό που ζήσαμε. Το μυαλό όμως σε μία-δύο μέρες πρέπει να πάει στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουν να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο του αγώνα: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ήταν αυτό που φοβόμασταν. Να μπούμε στο παιχνίδι και να δεχθούμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Έπειτα σίγουρα έπεσε λίγο η ψυχολογία μας με το γκολ αυτό που φάγαμε, γιατί ουσιαστικά απολέσαμε κατευθείαν το μικρό πλεονέκτημα που είχαμε.

Πιεστήκαμε και δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα, ξανά σε πολύ κακό χρονικά σημείο, στο τέλος του πρώτου μέρους. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα, ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να γυρίσει το παιχνίδι. Το γκολ ήρθε με τον τρόπο που ήρθε, ίσως με λίγο τύχη, ίσως και με την επιμονή που είχαμε στο τέλος και απο κει και πέρα η παράταση κύλησε έτσι όπως κύλησε και καταλήξαμε τελικά στα πέναλτι που πήραμε το παιχνίδι».

Για το αν αυτό είναι το καλύτερο ματς της καριέρας του: «Ανάλογα πως το εξετάζει κανείς. Από άποψη εμπειρίας και επιτυχίας ήταν σίγουρο το ματς της καριέρας μου, από άποψη απόδοσης όχι, γιατί θεωρώ πως έκανα κάποια πράγματα καλά, αλλά ήτανε και άλλα που μπορούσα να κάνω καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ