Στο Αμβούργο τα εντός έδρας παιχνίδια της Σαχτάρ στο Champions League (pic)

Στο Αμβούργο τα εντός έδρας παιχνίδια της Σαχτάρ στο Champions League (pic)

Στο «Volksparkstadion» του Αμβούργου θα δίνει τα εντός έδρας ματς της στο Champions League η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η πρωταθλήτρια Ουκρανίας Σαχτάρ Ντόνετσκ, θα παίξει τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League στο «Volksparkstadion» στο Αμβούργο, στη βόρεια Γερμανία, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος. Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έπαιξε τα έδρας ματς για την ευρωπαϊκή σεζόν 2022/23 στη Βαρσοβία, στο γήπεδο της Λέγκια.

«Πρώτον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Βαρσοβία και τον πολωνικό λαό για την υποστήριξη που μας έδειξαν», δήλωσε ο Ντμίτρο Κυριλένκο, εμπορικός διευθυντής του ουκρανικού συλλόγου. «Είμαστε σίγουροι ότι οι αγώνες στο Volksparkstadion θα γίνουν στο υψηλότερο επίπεδο, με ντόπιους φιλάθλους, αλλά και χιλιάδες Ουκρανούς που ζουν προσωρινά στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες προς το παρόν», είπε.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός μετά το ένταλμα για συμμετοχή στα επεισόδια

Στο γήπεδο της Λέγκια στη Βαρσοβίας που μπορεί να φιλοξενήσει 31.800 θεατές, οι τρεις αγώνες της Σαχτάρ στη φάση των ομίλων του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Λειψίας και της Σέλτικ συγκέντρωσαν κατά μέσο όρο περισσότερους από 25.000 θεατές. Ο ουκρανικός σύλλογος έπαιξε επίσης δύο αγώνες Europa League εναντίον της Ρεν (playoff) και της Φέγενορντ Ρότερνταμ (φάση των «16»).

Η έδρα του Αμβούργου που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η κατηγορία, το Volksparkstadion έχει χωρητικότητα άνω των 50.000 θέσεων. Το γήπεδο θα φιλοξενήσει αγώνες Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ