Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πορτογαλία – Μέσα ο Αράο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Πορτογαλία – Μέσα ο Αράο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα πετάξει για Πορτογαλία ώστε να αντιμετωπίσει την Μπράγκα, στην οποία μέσα είναι και το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα, Γουίλιαν Αράο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την τρομερή πρόκριση επί της Μαρσέιγ, στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Μπράγκα για τα Play Offs του Champions League.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν αύριο για την Πορτογαλία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή για τον πρώτο αγώνα, στην οποία διακρίνονται αρκετές σημαντικές πληροφορίες.

Το κυριότερο είναι ότι μέσα σε αυτά τα ονόματα, βρίσκεται και αυτό του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Επίσης μέσα στην αποστολή βρίσκονται και οι Αϊτόρ, Ζέκα, Γερεμέγιεφ, όμως εκτός φαίνεται πως είναι ο Λάσλο Κλέινχεϊσλερ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Γέντβαι, Μάγκνουσον, Σιδερά, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Ρούμπεν Πέρεθ, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη, Σπόραρ και Γερεμέγιεφ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ