Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Τέλος» ο Μπίσκαν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Τέλος» ο Μπίσκαν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελεί ο Ιγκόρ Μπίσκαν, μόλις λίγες ώρες μετά από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο αποκλεισμός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την ΑΕΚ στο γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, φαίνεται πως έχει διαταράξει για τα καλά τον Κροατικό σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Κροατικών ΜΜΕ αλλά και τον έγκριτο δημοσιογράφο Άντε Σούτσιτς, οι ιθύνοντες της Ντιναμό αποφάσισαν να απολύσουν τον Ιγκόρ Μπίσκαν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, χρίζοντας τον ως τον απόλυτο υπέυθυνο του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Champions League αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προήλθε αυτός ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Προχωράνε θετικά οι επαφές του ΠΑΟΚ με την Λάτσιο για τον Μάρκος Αντόνιο

Έτσι, ο 45χρονος τεχνικός, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών Κροατίας έπειτα από τέσσερις μήνες παρουσίας, κατά τους οποίους μέτρησε εννέα νίκες πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ, πέρα από την απομάκρυνση του Ιγκόρ Μπίσκαν από τον πάγκο, έφερε και την μεταγραφή του Λιβάκοβιτς στην Φενέρμπαχτσε, καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ των ομάδων, όπως και εκείνη του Ιβάνουσετς στη Φέγενορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ