Με Άγιαξ ή Βασιλεία ο ΠΑΟΚ για το Champions League

Με Άγιαξ ή Βασιλεία ο ΠΑΟΚ για το Champions League

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, κατέκτησε το Europa League και… έστειλε τον ΠΑΟΚ σε δύσβατο μονοπάτι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ροχιμπλάνκος κατέκτησαν το Europa League μετά από την καθαρή νίκη της (3-0) επί της Μαρσέιγ και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γκρουπ των ανίσχυρων για την κλήρωση του 2ου γύρου των προκριματικών του Champions League.

Μετά από απανωτές ανακατατάξεις, τελικά στο γκρουπ των ισχυρών για την κλήρωση της 19 Ιουλίου, μονιμοποιούνται οι Άγιαξ και Βασιλεία, ενώ στων ανίσχυρων θα είναι ο ΠΑΟΚ μαζί με την Στούρμ Γκρατς. Κάπως έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά θα μάθει ποια από τις δύο ομάδες που προαναφέραμε θα χρειαστεί να αποκλείσει για να συνεχίσει την πορεία του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στην Τούμπα θα μάθουν  τον πρώτο τους αντίπαλο στις 19 Ιουνίου και θα μπει στην μάχη του δεύτερου προκριματικού το διήμερο 24 / 25 Ιουλίου με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 31 Ιουλίου / 1η Αυγούστου.

Αν αυτό δεν συμβεί και αποκλειστεί από Ελβετούς ή Ολλανδούς, τότε θα χρειαστεί να αγωνιστεί στα αντίστοιχα προκριματικά του Europa League για να συμμετάσχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης την ερχόμενη σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ