Ανατροπή-νίκη της Λανς επί της Άρσεναλ (2-1) – Πήρε το «x» η PSV από τη Σεβίλλη σε φινάλε… θρίλερ (2-2)

Ανατροπή-νίκη της Λανς επί της Άρσεναλ (2-1) – Πήρε το «x» η PSV από τη Σεβίλλη σε φινάλε… θρίλερ (2-2)

H Λανς έκανε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ επικρατώντας με σκορ 2-1, ενώ φινάλε-θρίλερ είχαμε στην Ολλανδία με την PSV να ισοφαρίζει τη Σεβίλλη για το 2-2.

Η δράση στον Β’ όμιλο του Champions League συνεχίστηκε για τη 2η αγωνιστική, επιφυλάσσοντάς μας δύο εντυπωσιακά παιχνίδια. Η Λανς πέτυχε μεγάλη ανατροπή στην έδρα της, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Άρσεναλ, ενώ σε ένα τρομερό φινάλε, η PSV έμεινε ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Σεβίλλη.

Έτσι στη βαθμολογία του ομίλου οι Γάλλοι είναι στην κορυφή με 4 πόντους, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Άγγλοι έχοντας συγκεντρώσει 3 πόντους. Οι Ισπανοί είναι στην τρίτη θέση με 2 πόντους, ενώ οι Ολλανδοί είναι τελευταίοι με έναν βαθμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους ουδέτερους θεατές, καθώς η Άρσεναλ ήταν εκείνη που βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Γκαμπριέλ Ζεσούς ύστερα από την ασίστ του Μπουκάγιο Σάκα. Η Λανς όμως δεν άργησε να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1 με τον Άντριεν Τόμασον στο 25′. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 1-1.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν εκείνοι που πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος για να πετύχουν γκολ. Όμως εκείνη που το κατάφερε ήταν η Λανς. Οι Γάλλοι έφτασαν στην ανατροπή στο 69′, με τον Γουαχί να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Φρανκόφσκι, Μεντί(73’ Ντιούφ), Σαμέντ, Μασάδο(81’ Αγκιλάρ), Σοτοκά, Τόμασον(73’ Φουλγκινί), Γουαχί(73’ Σαϊντ)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Ζιντσένκο(70’ Γουάιτ), Τομιγιάσου, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Χάβερτς(71’ Σμίθ-Ρόου), Ράις, Έντεγκααρντ(79’ Ενκέτια), Τροσάρ(71’ Νέλσον), Σακά(34’ Φάμπιο Βιέιρα), Ζεσούς

Φοβερό ματς στο «Phillips Stadion»

Στο άλλο ματς του ομίλου, ολόκληρη η… ιστορία γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, μετά από μάλλον ένα αδιάφορο πρώτο ημίχρονο. Η Σεβίλλη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Γκουντέλι στο 68′ να κάνει το 1-0, όμως αυτό που μας επιφύλασσε το ματς ήταν εντυπωσιακό.

Στο 86′ ο Λουκ Ντε Γιονγκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1, όμως ένα λεπτό αργότερα οι Σεβιγιάνοι απάντησαν με τον Εν Νεσίρι και κρατούσαν την τύχη στα χέρι τους με το 2-1. Ωστόσο οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που είπαν την τελευταία κουβέντα παίρνοντας το 2-2 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Τέζε.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκάλι, Ντεστ, Σκάουτεν, Φέιρμεν(70’ Σαϊμπαρί), Τίλμαν, Μπακαγιόκο(70’ Λοθάνο), Λανγκ, Ντε Γιονγκ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νίλαντ, Πεδρόσα(73’ Ακούνια), Ράμος, Γκουντέλι, Νάβας(73’ Σάντσεθ), Ράκιτιτς, Σούσο(66’ Σο), Φερνάντο(66’ Σο), Λουκεμπάκιο, Οκάμπος(87’ Μπαντέ), Εν Νεσιρί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ