Παρί: Ο Σέρχιο Ρίκο επιστρέφει στο «Parc des Princes»

Παρί: Ο Σέρχιο Ρίκο επιστρέφει στο «Parc des Princes»

Παρών στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μίλαν για το Champions League, αναμένεται να είναι ο Σέρχιο Ρίκο, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Αφού πέρασε αρκετές ημέρες σε κώμα, ο Σέρχιο Ρίκο αποθεραπεύθηκε κι επέστρεψε σε μία σχεδόν… κανονική καθημερινότητα. Έτσι, όπως αποκαλύπτει ο γαλλικός Τύπος, ο 30χρονος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μίλαν, που θα γίνει την Τετάρτη (25/10) για το Champions League.

Δημοσιεύματα των «ParisNoLimit» και «Le Parisien», αναφέρουν ότι ο Ρίκο θα βρεθεί στις κερκίδες του «Parc des Princes» και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης: Στα «σχοινιά» ο Παναθηναϊκός: Με βαριές ποινές κινδυνεύει μετά την αποχώρηση από το ντέρμπι – Τι αναφέρει ο ΚΑΠ

Θυμίζουμε πως, ο Ρίκο πήρε εξιτήριο στις 18 Αυγούστου μετά από πολυήμερη νοσηλεία (σ.σ. από τις 28 Μαϊου), έπειτα από ατύχημα που είχε ιππεύοντας ένα άλογο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι, παραμένοντας σε κώμα μέχρι τις 19 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ