Πώς συνδέεται ο Καρεμπέ με τον Μπέλινγκχαμ (vids)

Πώς συνδέεται ο Καρεμπέ με τον Μπέλινγκχαμ (vids)

Το απίστευτο στατιστικό που «συνδέει» τον Κριστιάν Καρεμπέ και το παιδί-θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει βαλθεί να «τρελάνει» τους πάντες με τις εμφανίσεις του και τους αριθμούς του, καθώς κάνει… παπάδες από την ημέρα που υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγγλος μέσος κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους «μερένχες» και σκοράρει το ένα τέρμα πίσω από το άλλο. Σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο 20χρονος, έχει καταφέρει να σκοράρει έντεκα γκολ και να «φτιάξει» άλλα τρία για τους συμπαίκτες του.

Αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ τόσο στη La Liga όσο και στο Cha,pions League, ενώ έχει μπει σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρεσβευτής του Ολυμπιακού, έγραψε τη δική του ιστορία με τη Βασίλισσα στο παρελθόν, κατακτώντας το Champions League δύο φορές, με τον Άγγλο μέσο να μπαίνει στην ίδια πρόταση με τον Καρεμπέ μετά τα όσα έχει καταφέρει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Καρεμπέ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου, που είχε καταφέρει να σκοράρει και στα τρία πρώτα του παιχνίδια με τους Μαδριλένους στο Champions League, όμως από το βράδυ της Τρίτης ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κατάφερε να «πιάσει» τον Γάλλο και να μπει στην ίδια πρόταση σε ένα απίθανο στατιστικό!

https://youtu.be/ATun57KpokM?t=3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ