Η Λίβερπουλ αποζημιώνει όσους ακυρώθηκε η πτήση τους για Κίεβο

Η Λίβερπουλ αποζημιώνει όσους ακυρώθηκε η πτήση τους για Κίεβο

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στους οπαδούς της τα χρήματα που έδωσαν για να δουν τον μεγάλο τελικό στο Κίεβο και τελικά ακυρώθηκε η πτήση τους.

Σε επιστροφή των χρημάτων στους οπαδούς της που είδαν τις πτήσεις τους προς το Κίεβο να ακυρώνονται θα προχωρήσει η Λίβερπουλ. Παρόλα αυτά ο κόσμος των κόκκινων δεν είναι ικανοποιημένος ούτε με αυτήν την εξέλιξη, καθώς δεν θα καταφέρει να δει από κοντά τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, οι συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων από την Αγγλία για την Ουκρανία ενόψει του τελικού του Champions League απογοήτευσε όσους φίλους της Λίβερπουλ την πάτησαν λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η σπουδαία αναμέτρηση και πλέον είναι αναγκασμένοι να παρακολουθήσουν από πολύ μακριά την αγαπημένη τους ομάδα.

Προς τιμήν της αγγλικής ομάδας όμως, ο σύλλογος του Μέρσεσαϊντ ενημέρωσε μετά και την τελευταία ακύρωση πως θα επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου για τον αγώνα, κίνηση που αν μη τι άλλο ικανοποίησε τους φίλους της Λίβερπουλ. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί από τους οπαδούς δεν έμειναν ικανοποιημένοι ούτε με τη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς δεν θα δουν από κοντά τον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ