Το πήρε η Ρεάλ με mvp τον απίθανο Κάριους

Το πήρε η Ρεάλ με mvp τον απίθανο Κάριους

Η Λίβερπουλ έχασε γιατί αντί να τραυματιστεί και να βγει ο Κάριους τραυματίστηκε και βγήκε ο Σαλάχ. Αν γινόταν ανάποδα θα το είχε σηκώσει στο «Ολιμπίνσκι»…

Με αυτόν τον …Καζιμιέρσκι στο τέρμα και ο Σαλάχ να έπαιζε, η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να περιμένει πολλά. Όταν παίζεις με την Ρεάλ και της κάνεις δυο γκολ δώρο όσο καλή ομάδα να είσαι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Κι η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που χτύπησε και βγήκε ο Αιγύπτιος η Λίβερπουλ άρχισε να φεύγει από το γήπεδο.

Μέχρι τότε ήταν η ομάδα που πίεζε ψηλά και οι παίκτες της Ρεάλ με ηρωικά τάκλιν κατάφερναν να κοντράρουν τα σουτ του Φιρμίνιο, του μανέ και του Σαλάχ. Τώρα, ή έκφραση «χτύπησε και βγήκε» ίσως να μην αποδίδει πιστά τη σύγκρουση του σούπερ σταρ των «κόκκινων» με τον Σέρχιο Ράμος. Ο τελευταίος έχει ένα παρελθόν με την εξολόθρευση των αντιπάλων του. Κλείδωσε το χέρι του Σαλάχ και τον πήρε μαζί του στην πτώση.

Τέλος πάντων. Τα κλάματα του Αιγύπτιου ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές του τελικού όπως κι αυτά του Καρμπαχάλ. Άλλο όμως να βγαίνει από την αναμέτρηση ο καλύτερος του παιχνιδιού κι άλλο ένας αξιόπιστος δεξιός μπακ. Θεωρώ τον Αιγύπτιο καλύτερο του αγώνα γιατί ο Πορτογάλος έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του και του αξίζει το μικρότερο μερτικό από το τρίτο κατά σειρά τρόπαιο της «Βασίλισσας».

Η Λίβερπουλ του Κλοπ ατύχησε να έχει κάτω από τα δοκάρια του ένα γερμανό τερματοφύλακα που την καταδίκασε. Στο πρώτο γκολ πετάει την μπάλα σαν αρχάριος και ο Μπενζεμά που έκανε μια τυπική κίνηση μαρκαρίσματος την έστειλε στα δίχτυα χωρίς να το πιστεύει κι ο ίδιος. Στο τρίτο γκολ γίνεται του Καζιμιέρσκι και του Κονστάντσο μαζί .

Τέτοια γκολ σε τόσο ψηλό επίπεδο δεν έχουμε ξαναδεί. Πλήρης καταδίκη της Λίβερπουλ από ένα κωμικό τερματοφύλακα. Υπάρχει όμως και το δεύτερο γκολ της Ρεάλ. Βαθιά υπόκλιση στον Γκάρεθ Μπέιλ με το εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του. Ο Ουαλλός παικταράς σφράγισε τον τελικό με αυτό το γκολ που πάει δίπλα στο περσινό του Μάντζουκιτς και την γκολάρα του Ζιντάν πριν από χρόνια. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη ομάδα από την Λίβερπουλ.

Εμπειρη, σίγοπυρη, με τον Μόντριτς και τον Κρόος να κυριαρχούν στη μεσαία γραμμή. Εκεί που ο Κλοπ με την απουσία του Τσάμπερλεϊν δεν είχε τον παίκτη να κουβαλήσει την μπάλα μπροστά και να απειλήσει. Με τον Σαλάχ στο γήπεδο θα κάναμε άλλη κουβέντα.

Και με άλλο τερματοφύλακα επίσης. Η ομάδα του λιμανιού δεν έχασε γιατί ο αντίπαλος, η σπουδαία Ρεάλ, ήταν καλύτερη. Εχασε γιατί αντί να τραυματιστεί και να βγει ο Κάριους τραυματίστηκε και βγήκε ο Σαλάχ. Αν γινόταν ανάποδα θα το είχε σηκώσει στο «Ολιμπίνσκι»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ