Η… σπέσιαλ υποδοχή που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα (pic)

Η… σπέσιαλ υποδοχή που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν στον Ντοναρούμα (pic)

Οι οπαδοί της Μίλαν ετοιμάζουν μία ιδιαίτερη υποδοχή στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας τους, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Η Μίλαν φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν (7/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική του Champions League και οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας ετοιμάζουν μία ιδιαίτερη υποδοχή στον 24χρονο τερματοφύλακα.

Ο διεθνής Ιταλός κίπερ μεγάλωσε στις ακαδημίες των «ροσονέρι» και ανέβηκε μέχρι και την ανδρική ομάδα. Ωστόσο το καλοκαίρι του 2021 ο Ντοναρούμα αποχώρησε ως ελεύθερος με προορισμό το Παρίσι, κάτι που χαράχθηκε στο μυαλό των οπαδών της Μίλαν για πάντα. Κάπως έτσι στην αποψινή αναμέτρηση οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα πετάξουν ψεύτικα χαρτονομίσματα στον παίκτη καθώς θεώρησαν ότι η κίνησή του να φύγει από το Μιλάνο με αυτόν τον τρόπο ήταν σκέτη προδοσία.

Διαβάστε επίσης: Η Τσέλσι νίκησε ομάδα του «Big-6» μετά από σχεδόν δύο χρόνια!

Η ατμόσφαιρα στο «San Siro» αναμένεται να είναι «καυτή» όχι μόνο για τον Ντοναρούμα αλλά γιατί αν θέλει η Μίλαν να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το τρίποντο αποτελεί τη μοναδική λύση. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, ενώ Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ είναι ισόβαθμοι με 2 στην 2η θέση. Στην κορυφή του έκτου ομίλου βρίσκονται οι Παριζιάνοι με 6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ