Έπεσαν τα τείχη για τη Βασίλισσα της Ευρώπης (vids+pics)

Έπεσαν τα τείχη για τη Βασίλισσα της Ευρώπης (vids+pics)

ΧΑΜΟΣ στη Μαδρίτη για τους πρωταθλητές Ευρώπης! Πλήθος κόσμου ξεχύθηκε στους δρόμους για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τους ποδοσφαιριστές του - «Τρέλα» για το 13ο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Ρεάλ γνώρισαν το βράδυ της Κυριακής ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές του. Οι φίλοι των Μερέγχες ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης και υποκλίθηκαν στο μεγαλείο των πρωταθλητών Ευρώπης! Μικροί και μεγάλοι περίμεναν καρτερικά τον Γάλλο τεχνικό και τους παίκτες του, οι οποίοι για μία ακόμα χρονιά γέμισαν τον κόσμο τους με χαρά και περηφάνια.

Η Βασίλισσα πρόσθεσε στο στέμμα της και 13ο διαμάντι, προκαλώντας παροξυσμό στους φιλάθλους της. Σήμερα, η ημέρα ήταν αφιερωμένη στον Ζιντάν και τους «γκαλάκτικος», οι οποίοι απέδειξαν περίτρανα και φέτος ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Η καθιερωμένη παρέλαση ξεκίνησε το απόγευμα στις 6 ώρα Ισπανίας, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να επισκέπτονται πρώτα τον καθεδρικό Ναό «Αλμουντένα».

Στη συνέχεια το πούλμαν που μετέφερε τους Μερέγχες μετέβη στα δύο θεσμικά όργανα της Μαδρίτης και κατέληξε στη φημισμένη πλατεία Σιμπέλες.

Εκεί ο Σέρχιο Ράμος και οι υπόλοιποι παίκτες της Ρεάλ ανέβηκαν στον ουρανό του πούλμαν και σήκωσαν στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι οπαδοί της Ρεάλ που είχαν κατακλύσει από νωρίς την πλατεία, αποθέωσαν τους παίκτες και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μετά από αρκετή ώρα, το πούλμαν ξεκίνησε και πάλι με προορισμό το Μπερναμπέου! Σε όλη τη διαδρομή υπήρχαν οπαδοί της Ρεάλ δίπλα από το πούλμαν, με τους παίκτες να υπογράφουν αυτόγραφα και να χαρίζουν σημαίες και αναμνηστικά στους φιλάθλους τους.

Στο Μπερναμπέου το… πάρτι συνεχίστηκε, ενώ καλεσμένη ήταν και η ομάδα μπάσκετ που επίσης κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης! Θυμίζουμε οτι την περασμένη Κυριακή, η το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο επικράτησε στον τελικό της Ευρωλίγκας της Φενέρ πριν από λίγες ημέρες.

Η Μαδρίτη έζησε για λίγες ώρες μόνο για τη Ρεάλ, με τον Ζιντάν και τους παίκτες του να χαρίζουν στιγμές χαράς στους Ισπανούς. Αποθέωση και υπόκλιση για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο με όλη την παρέλαση των Μαδριλένων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ