Ο Ιμόμπιλε στέλνει την Λάτσιο στους «16» (2-0) – Παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης η Σαχτάρ (1-0)

Ο Ιμόμπιλε στέλνει την Λάτσιο στους «16» (2-0) – Παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης η Σαχτάρ (1-0)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε ο οποίος βρήκε δίχτυα δις η Λάτσιο επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Σέλτικ, όντας πλέον με το ενάμιση... πόδι στους «16» του Champions League. Γερά στην διεκδίκηση της πρόκρισης και η Σαχτάρ που επικράτησε με 1-0 επί της Αντβέρπ.

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να μπαίνει ως αλλαγή στο 62′ και να κάνει την διαφορά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Λάτσιο επικράτησε με 2-0 της Σέλτικ στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την πρόκριση στα νοκ – άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έχοντας την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν είχαν τις λύσεις ώστε να «ξεκλειδώσουν» την καλοστημένη άμυνα των Σκωτσέζων.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας σχεδιάζει σε (πολύ) μεγαλύτερη «σκακιέρα» (pic)

Σε αυτό τον γρίφο ήρθε να δώσει λύση ο Ιμόμπιλε ο οποίος με δύο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης μετατράπηκε σε «χρυσή» αλλαγή χαρίζοντας έτσι μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με 2-0.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Πάτρικ, Τζίλα, Μάρουσιτς, Ροβέλα (79′ Κατάλντι), Γκεντουζί, Αλμπέρτο (84′ Καμάντα), Άντερσον (61′ Πέδρο), Καστεγιάνος (62′ Ιμόμπιλε), Ίσακσεν

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Α. Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι, Μακγκρέγκορ, Μπερνάρντο (70′ Χέον-Γιου), Φόρεστ (Μ. Τζόνστον), Φουρουχάσι, Γιανγκ (86′ Τέρνμπουλ)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο

Λάτσιο – Σέλτικ 2-0 (82′ 85′ Ιμόμπιλε)

28/11 22:00 Φέγενορντ – Ατλέτικο

Εξασφάλισε την Ευρώπη η Σαχτάρ και κυνηγά την πρόκριση 

Στο ματς που διεξήχθη στο Αμβούργο η Σαχτάρ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αντβέρπ με 1-0 και να εξασφαλίσει έτσι τουλάχιστον την 3η θέση του ομίλου η οποία οδηγεί στα νοκ άουτ του Europa League.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε Ματβιγένκο με όμορφη κεφαλιά στο 12′.

ΣΑΧΤΑΡ:
Ρίζνικ, Γκοχολεϊσβίλι, Μπόνταρ, Ματβιγένκο, Αζαρόβι, Στεπανένκο, Ζούμπκοφ, Κρίσκιφ (89′ Κέλσι), Σουντάκοφ, Νεουέρτον (70′ Μπονταρένκο), Σικάν (90+6′ Ρακίτσκι)

ΑΝΤΒΕΡΠ:
Μπουτέζ, Μπατέιγ, Αλντεβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Βάινταλ, Βερμέρεν, Γιουσούφ (73′ Ιλενικενά), Κερκ (46′ Ετζούκε), Μπαλικουισά, Μούγια, Γιάνσεν

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο
Σαχτάρ – Άντβερπ 1-0 (12′ Ματβιγένκο)

28/11 22:00 Μπαρτσελόνα – Πόρτο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ