Έλαμψε το αστέρι του Παζ για τη Ρεάλ (4-2) – «Εξάσφαιρη» Άρσεναλ (6-0) έστειλε την Αϊντχόφεν στους «16»

Έλαμψε το αστέρι του Παζ για τη Ρεάλ (4-2) – «Εξάσφαιρη» Άρσεναλ (6-0) έστειλε την Αϊντχόφεν στους «16»

Η Ρεάλ βρήκε νέο «αστεράκι» στο πρόσωπο του Παζ, στη νίκη απέναντι στη Νάπολι (4-2). Η εξάρα της Άρσεναλ (6-0) έστειλε την Αϊντχόφεν στους «16».

Ακόμα ένα βράδυ γεμάτο γκολ και θέαμα στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τη ματσάρα κόντρα στη Νάπολι με 4-2.  Η Αϊντχόφεν πήρε σπουδαίο διπλό στη Σεβίλλη και με την «εξάρα» της Άρσεναλ απέναντι στη Λανς (6-0) «σφράγισε» την πρόκριση στους «16».

Η Ίντερ κατάφερε να επιστρέψει με το τελικό 3-3, από το εφιαλτικό για την ίδια 3-0 του ημιχρόνου από τη Μπενφίκα, ενώ η Κοπεγχάγη πήρε σπουδαίο βαθμό στο Μόναχο (0-0) και «βλέπει» πρόκριση…

3ος όμιλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη που πήρε στο τέλος του ματς απέναντι στη Νάπολι «σφράγισε» την πρώτη θέση στον όμιλο και άφησε τη Νάπολι να περιμένει την 6η αγωνιστική για να προκριθεί. Η Νάπολι άνοιξε το σκορ με τον Σιμεόνε (9′), όμως η χαρά της κράτησε μόνο για δύο λεπτά με τον Ροντρίγκο να ισοφαρίζει στο 11′ και τον Μπέλινγκχαμ να κάνει την ανατροπή στο 22′.

Ο Ανγκουισά έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία στο 47′ και μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Χοσέλου στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η στιγμή του 19χρονου Νίκο Παζ να λάμψει με το γκολ που πέτυχε στο 84′ για να δώσει προβάδισμα στη Ρεάλ. Το τελικό 4-2 ήρθε από τον Χοσέλου δεν μπορούσε να αστοχήσει και στην «πάρε-βάλε» πάσα του Μπέλινγκχαμ στο 90+4′.

Η Μπράγκα έμεινε ζωντανή μόνο βαθμολογικά στην υπόθεση πρόκριση, αφού με 10 παίκτες από το 30′, λόγω της αποβολής του Νιακατέ, βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ουνιόν Βερολίνου, με το γκολ του Γκόσενς στο 42′ και δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή, παρά το γκολ του Τζαλό στο 51′ για το τελικό 1-1.

Θέλει νίκη στην έδρα της Νάπολι και με διαφορά γκολ την τελευταία αγωνιστική για να περάσει αυτή στους «16».

2ος όμιλος

Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λανς και μετά το ιστορικό 5-0 του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε ακόμη ένα γκολ για το τελικό 6-0.

Εξι διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι «κανονιέρηδες»… Χάβερτζ στο 13′, Γκαμπριέλ Χεζούς στο 21′, Σακά στο 23′, Μαρτινέλι στο 27′ Έγκεγκαρντ στο 45+1′ και το κερασάκι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο στο 86′. Αυτή η νίκη της Άρσεναλ έδωσε την πρόκριση και στην Αϊντχόφεν, που πέτυχε νωρίτερα σπουδαίο διπλό στη Σεβίλλη με 3-2.

1ος όμιλος

Ονειρα πρόκρισης για την Κοπεγχάγη… εφιάλτης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα από τη Δανία πήρε σπουδαία ισοπαλία με 0-0 στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν και στην ισοβαθμία με την Γαλατάσαραϊ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ακόμη και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην τουρκική ομάδα παίρνει την πρόκριση αν η Γιουνάιτεντ δεν επικρατήσει στο «must win» παιχνίδι της στο «Ολντ Τράφορντ» με την Μπάγερν. Η Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία να κρατά την τύχη στα χέρια της, αλλά την έχασε αφού δεν κράτησε το προβάδισμα 2 γκολ που είχε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατά, με το παιχνίδι να λήγει 3-3.

4ος όμιλος

Ματσάρα χωρίς ενδιαφέρον πρόκρισης στη Λισαβόνα, μιας και Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Μπενφίκα προηγήθηκε 3-0 με το αδιανόητο χατ-τρικ στο ημίχρονο του Ζοάο Μάριο (5′, 13′, 34′), όμως η Ίντερ απάντησε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο με τους Αρναούτοβιτς στο 51′, Φρατέζι στο 58′ και το πέναλτι του Σάντσεζ στο 72′. Στο 84′ η Μπενφίκα έμεινε με 10, εξαιτίας της απευθείας αποβολής του Αντόνιο Σίλβα.

Στην Ισπανία Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ έμειναν στο 0-0.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ