Με διάσειση αγωνίστηκε ο Κάριους στον τελικό!

Με διάσειση αγωνίστηκε ο Κάριους στον τελικό!

Το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης επιβεβαίωσε ότι ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους, αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό του Κιέβου με διάσειση!

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα που επικαλούνται την ιατρική γνωμάτευση του γενικού νοσοκομείου της Μασαχουσέτης ο Γερμανός γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους, στον οποίο χρεώθηκαν τραγικά λάθη κατά τη διάρκεια του φετινού τελικού του Champions League ανάμεσα στους Reds και την Ρεάλ Μαδρίτης (3-1), αγωνίστηκε με διάσειση στον αγώνα. Διάσειση που προκλήθηκε από το χτύπημα του αρχηγού των Μαδριλένων Σέρχιο Ράμος!

O γιατρός του νοσοκομείου, Ross Zafonte, δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε λάβει πολλές κλήσεις σήμερα σχετικά με την κατάσταση υγείας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους. Με την άδεια του κ. Κάριους, παρέχουμε πληροφορίες για την ιατρική του κατάσταση σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε, όπου είναι δυνατόν, τη διάδοση ελλιπών ή εσφαλμένων πληροφοριών.

Στις 31 Μαΐου 2018, ο κ. Κάριους υποβλήθηκε σε πλήρη εξέταση από τους Dr. Ross Zafonte και Dr. Lenore Herget στη Βοστώνη, στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης και στο νοσοκομείο αποκατάστασης Spaulding.

Μετά από προσεκτική επανεξέταση της ταινίας του παιχνιδιού και καταγράφοντας ένα πλήρως λεπτομερές ιατρικό ιστορικό -συμπεριλαμβανομένων των άμεσα αναφερθέντων συμπτωμάτων μετά το χτύπημα- τη φυσική εξέταση και σχετικών μετρήσεων, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κ. Κάριους υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα στις 26 Μαΐου 2018.

Τη στιγμή της αξιολόγησης μας, τα κυριότερα συμπτώματα και οι κύριες ενδείξεις του κ. Κάριους υποδείκνυαν ότι υπήρχε οπτική χωρική δυσλειτουργία η οποία πιθανότατα προκλήθηκε αμέσως μετά το χτύπημα. Είναι πιθανό τα ελλείμματα αυτά να επηρέασαν την απόδοσή του.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο κ. Κάριους έχει σημειώσει σημαντική και σταθερή βελτίωση από το συγκεκριμένο γεγονός και αναμένουμε από αυτόν να ανακάμψει πλήρως βάσει των αποτελεσμάτων της εξέτασης. Αναμένουμε ότι με τη θεραπεία και ακολουθώντας τα προκαθορισμένα πρωτόκολλα δραστηριότητας θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Συνιστούμε προσοχή κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις.

Αυτό είναι το μόνο σχόλιο που θα κάνουμε σχετικά με αυτό το θέμα. Όλα τα μελλοντικά αιτήματα των μέσων ενημέρωσης θα πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου της Λίβερπουλ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ