Oταν ο Χάαλαντ πλησίασε τον Κριστιάνο

Oταν ο Χάαλαντ πλησίασε τον Κριστιάνο

Ένα επιβλητικό, αναμφίβολα, άλμα και αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και όχι άουτ μετά το θεαματικό ψαλίδι, τότε θα μιλούσαμε για «ένα αξέχαστο γκολ».

Θα μπορούσε να είναι ένα από τα γκολ της χρονιάς. Ακόμη κι έτσι , όμως, ουδείς μπορεί να παραβλέψει πως συνιστά είδηση για έναν κυνηγό με ύψος 1.94 μ. να φτάνει τόσο ψηλά σε προσπάθειά του.

Το πλέον αξιομνημόνευτο; Απέναντι στη Κοπεγχάγη ο Νορβηγός στράικερ το έκανε με το πόδι και σε πλήρη κίνηση! Εφτασε στα 2, 34 μ. εκεί που δυσκολεύονται να φτάσουν και άλτες του ύψους!

Διαβάστε επίσης: Σόκαρε την Μπάγερν η Λάτσιο (1-0) – Πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα η Παρί (2-0)

Ένα επιβλητικό, αναμφίβολα, άλμα και αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα και όχι άουτ μετά το θεαματικό ψαλίδι, τότε θα μιλούσαμε για «ένα αξέχαστο γκολ».

Με όρους αθλητικούς και δανειζόμενοι στοιχεία από άλλα σπορ, ο Χάαλαντ έφτασε εκεί που θα πήγαινε ένας κεντρικός στο βόλεϊ για να καρφώσει! Πάνω από τον φιλέ. Αλλά για τον Χάαλαντ αυτό δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, γιατί συνηθίζει να φλερτάρει με το δυσκολότερο, έχοντας στόχο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ποιους θύμισε και με ποιους μπορεί να συγκριθεί ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι με αυτό που κατάφερε σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ;

Ανάλογος θαυμασμός υπήρξε σε μια προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και σε αγώνα Σαμπντόρια-Γιουβέντους, όταν ο Πορτογάλος κατόρθωσε να φτάσει τη μπάλα σε ύψος 2,55 μέτρων και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Ή πάλι, ποιος μπορεί να ξεχάσει την ενέργεια του Εν-Νεσύρι στο Μουντιάλ του Κατάρ, στα προημιτελικά μεταξύ Μαρόκου και Πορτογαλίας, που ήταν κεφαλιά στα 2,78 μέτρα και που χάρισε στην ομάδα του μια θέση στα ημιτελικά;

Στη σχετική λίστα, υπάρχει ξανά Κριστιάνο Ρονάλντο, εντελώς άλλος σωματότυπος σε σχέση με τον Χάαλαντ. Γιατί ο CR7 είναι πιο ελαφρύς, συνάμα όμως εντυπωσιακά γυμνασμένος και έτσι πάει στον …Θεό ή μένει στον αέρα.

Το 2013 με τη φανέλα της Ρεάλ και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο σε προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε το αδιανόητο, να ακουμπήσει τη μπάλα στα 2,93 μέτρα! Εκανε τότε η κίνησή του τον γύρο του κόσμου. Όπως συμβαίνει και από το βράδυ της Τρίτης με τον Χάαλαντ, μολονότι μείναμε στο «αχ» και όχι στο χειροκρότημα για ένα απίστευτο γκολ…

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ