«Η Τούμπα θα είναι καζάνι»

«Η Τούμπα θα είναι καζάνι»

Ο τεχνικός διευθυντής της Βασιλείας Μάρκο Στρέλερ μίλησε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ υποστηρίζοντας πως αν η ελβετική ομάδα κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ τότε θα παίξει σε μια έδρα πολύ καυτή.

Η προετοιμασία της Βασιλείας ξεκίνησε για τη νέα χρονιά και ως είθισται τα μέλη της ομάδας μίλησαν στους δημοσιογράφους για τους στόχους της νέας χρονιάς. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μάρκο Στρέλερ στάθηκε περισσότερο στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ εκεί όπου θα συναντήσει μια εκ’ των ΠΑΟΚ και Στουρμ Γκρατς.

«Ο Ιούλιος είναι ένας σημαντικός μήνας για εμάς. Στις 21 αρχίζει το πρωτάθλημα και τέσσερις μέρες αργότερα θα παίζουμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να είμαστε από νωρίς έτοιμοι για να δώσουμε όλα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς», ανέφερε αρχικά ο Μάρκο Στρέλερ και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Το να παίξουμε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σημαίνει ότι στον εκτός έδρας αγώνα θα αντιμετωπίσουμε μια έδρα… καζάνι, ενώ απέναντι στην Στουρμ Γκρατς είναι ψηλό εμπόδιο. Η κλήρωση θα είναι δύσκολη για εμάς, ανεξαρτήτως του αντιπάλου και το πιο δύσκολο είναι ότι θα πρέπει να φτάσουμε στο 100% από πολύ νωρίς στην σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να έχουμε την ρεβάνς στην έδρα μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ