Oι 11άδες του μεγάλου προημιτελικού Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου (pics)

Oι 11άδες του μεγάλου προημιτελικού Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου (pics)

Δείτε τις συνθέσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικού του Champions League στο Amirates

Η Άρσεναλ υποδέχεται σε λίγη ώρα την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League στο «Έμιρεϊτς» (22:00), σε μία πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Λίγη ώρα πριν την σέντρα έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των δύο ομάδων, με τους Μικέλ Αρτέτα και Τόμας Τούχελ να μην προχωρούν σε εκπλήξεις, όσον αφορά τις βασικές τους επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Αλαφούζου στον Βρούτση!

Οι Λονδρέζοι θα παραταχτούν σε διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Ράγια, ενώ η τετράδα της άμυνας απαρτίζεται από τους Κίβιορ, Γκάμπριελ, Σαλίμπα και Γουάιτ. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Έντερκαρντ, Ράις και Ζορζίνιο, ενώ μπορτά τους θα βρίσκεται η επιθετική τριπλέτα των Μαρτινέλι, Χάβερτζ και Σάκα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ, Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο, Ράις, Σακά, Μαρτινέλι, Χάβερτς

Ο Τόμας Τούχελ άλλαξε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνάς του, με τους Ντε Λιχτ και Ντάιερ να αντικαθιστούν Κιμ και Ουπαμεκανό. Ο Μουσιάλα είναι πίσω από τον Κέιν, ενώ Γκνάμπρι και Σανέ θα κινηθούν στα άκρα. Ο μάνουελ Νόιερ θα υπερασπιστεί την εστία των Βαυαρών, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Λάιμερ, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ