Στεφανάκης : «Η έδρα της Βασιλείας δεν είναι Τούμπα»

Στεφανάκης : «Η έδρα της Βασιλείας δεν είναι Τούμπα»

Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Ζυρίχης, Γιάννης Στεφανάκης, μίλησε για την κλήρωση του Δικέφαλου με τη Βασιλεία.

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ενεργό και ιδιαίτερα δυναμικό σύνδεσμο φίλων του στη Ζυρίχη, ο οποίος δίνει πάντα το παρών του στα ματς του Δικέφαλου σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Ζυρίχης, ο Γιάννης Στεφανάκης, μίλησε στον «Arena FM 89,4» για την κλήρωση με τη Βασιλεία και εξήγησε πως περιμένουν οι Έλληνες ομογενείς της Ελβετίας την έλευση του Δικέφαλου εκεί.

Για το πως υποδέχθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες της Ελβετίας την κλήρωση είπε: «Την υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Επιτέλους μας έκανε η τύχη την χάρη. Περιμένουμε να δούμε και την ομάδα να προχωράει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βασιλεία δεν είναι τόσο δυνατή, όσο τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι αν ο ΠΑΟΚ παίξει σοβαρά, μπορεί να προκριθεί άνετα».

Για τις δραστηριότητες του συνδέσμου: «Υπάρχει από το 2006. Έχουμε δικό μας χώρο στα περίχωρα της Ζυρίχης, που είναι σπίτι για κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ στην Ελβετία, είτε ζει εκεί, είτε έρχεται για ταξίδι. Περιμένουμε τα παιδιά που θα έρθουν από Ελλάδα να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Είμαστε 50 μέλη, άλλα πιο ενεργά, άλλα λιγότερο. Προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται, σε όλα τα αθλήματα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και επαφές με συνδέσμους από την Ελλάδα».

Για το αν θα έρθουν και στην Τούμπα: «Είναι μια περίεργη περίοδο, γιατί πέφτει πάνω στις διακοπές. Κάτι που σημαίνει ότι πολλοί θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι».

Για τους Έλληνες που ζουν στην Ελβετία: «Πρέπει να είναι γύρω στις 20.000. Στην Ζυριχη, περίπου 5000. Υπάρχει ελληνικό στοιχείο και στη Βασιλεία. Θα έρθουν πολλοί και από την Γερμανία».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου της Βασιλείας: «Δεν είναι Τούμπα. Για τα ελβετικά δεδομένα θεωρείται καλή έδρα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε την μάχη της εξέδρας. Γεμίζει, πάντως, το γήπεδο, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ