Φόβοι στην Παρί Σεν Ζερμέν για ρήξη χιαστού του Λούκας Ερναντές

Φόβοι στην Παρί Σεν Ζερμέν για ρήξη χιαστού του Λούκας Ερναντές

Ο Λούκας Ερναντές τραυματίστηκε στον ημιτελικό κόντρα στην Ντόρτμουντ και στους Παριζιάνους επικρατεί ανησυχία καθώς φοβούνται πως ο Γάλλος αμυντικός έχει υποστεί ρήξη χιαστού

Η Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο ηττήθηκε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-0) στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, αλλά έχασε με τραυματισμό και ένα κομβικό παίκτη της.

Ο Λούκας Ερναντές πάτησε άσχημα στη φάση του γκολ των Γερμανών και οι πόνοι δεν τον άφησαν να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο με αναγκαστική αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό βίντεο: Όλη η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4»!

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία, κάνουν λόγο πως στο στρατόπεδο των Παριζιάνων υπάρχει ανησυχία για ρήξη χιαστών στο γόνατο του 28χρονου αμυντικού, κάτι που αναμένεται να φανεί από τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα γίνουν γνωστά έως και το απόγευμα της Πέμπτης (02/05).

Ανεξάρτητα του αν ο Ερναντές έχει τραυματιστεί σοβαρά, μοιάζει δεδομένο πως θα χάσει τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ στο «Παρκ ντε Πρενς», ενώ το ενδεχόμενο ενός σοβαρού τραυματισμού θα επηρεάσει και την Εθνική ομάδα της Γαλλίας η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο επερχόμενο Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ