Η πρόκριση για τον τελικό του Champions League περνάει από το… Παρίσι

Η πρόκριση για τον τελικό του Champions League περνάει από το… Παρίσι

Ο πρώτος φιναλίστ του Champions League βγαίνει απόψε στο Παρίσι από τη μονομαχία ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ντόρτμουντ.

Η Ντορτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν παίζουν για τη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν η καθεμία με τις δικές της πιθανότητες για να προκριθεί στον τελικό του Champions League.

H κρίσιμη «μάχη» του «Parc des Princes» (07/05 – 22:00), δίνει το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό των αστεριών.

Το γκολ του Φίλκρουγκ έδωσε στους Βεστφαλούς το ισχνό αλλά σημαντικό προβάδισμα (1-0), όμως είναι απόψε η Παρί θα παλέψει να κατακτήσει αυτό που με «λύσσα» προσπαθεί εδώ και πάνω από μία δεκαετία ανελλιπώς, έχοτας ρίξει «τρελά» χρήματα για να καταφέρει να φτάσει στο στόχο.\

Στο «Signal Iduna Park» η Παρί σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που θα μπορούσε, όμως ακόμα κι έτσι έδειξε πως έχει την ποιότητα και τον τρόπο να πληγώσει την Ντόρτμουντ και να φέρει το ζευγάρι στα μέτρα της.

ο Λουίς Ενρίκε ξέρει πως έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Λούκας Ερναντέζ.

Από την άλλη η Ντόρτμουντ παίζει για την απόλυτη υπέρβαση χωρίς κανένα απολύτως άγχος, καθώς αν αποκλειστεί κανείς δεν θα της πει τίποτα, γιατί και μεχρι εδώ που έχει φτάσει, μάλλον ανέλπιστο είναι. Παίκτης κλειδί για τους Βεστφαλούς είναι ο Σάντσο που αποκτήθηκε εκ νέου τον Ιανουάριο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ