Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : «Πιστεύω ότι θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου» δήλωσε ο Ζεσούς

Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός : «Πιστεύω ότι θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου» δήλωσε ο Ζεσούς

Έναν ευχάριστο πονοκέφαλο θέλει να έχει ο Ζόρζε Ζεσούς, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ για την 5η αγωνιστική του Champions League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την 5η αγωνιστική του Champions League, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους «ερυθρόλευκους» καθώς θα κριθεί η ευρωπαϊκή τους συνέχεια.

Ο Ζόρζε Ζεσούς που βλέπει τους παίκτες του να απουσιάζουν διαρκώς λόγω τραυματισμών, όπως είπε, ελπίζει να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς oι Γουίλιαμ, Ματιέ, Κοεντράο και Πιτσίνι αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο (16/11) κανονικές προπονήσεις.

 Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από πρόβλημα τραυματισμού, όπως ο Ντουμπιά που ήρθε από την εθνική του ομάδα με πρόβλημα. Οι Γουίλιαμ, Ματιέ, Κοεντράο και Πιτσίνι δεν προπονούνταν σε κανονικούς ρυθμούς αλλά ελπίζουμε ότι αύριο θα αρχίσουν να μπαίνουν στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και θα έχω έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, κάτι που μου αρέσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ