Στέφενς : «Η Βασιλεία είναι το φαβορί»

Στέφενς : «Η Βασιλεία είναι το φαβορί»

Ο Χουμπ Στέφενς υποστήριξε πως η Βασιλεία είναι φαβορί για την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε ότι η ελληνική ομάδα έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, Χουμπ Στέφενς ανέλυσε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία μιλώντας στον «ARENA». Ο Ολλανδός προπονητής και νυν σύμβουλος της Σάλκε αναφέρθηκε στη θητεία του στον ΠΑΟΚ αλλά και στη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του από τον ΠΑΟΚ:

«O κ. Σαββίδης μου είχε πει από την αρχή ότι θέλει να είμαστε πρωταθλητές. Ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι συναισθηματικό σωματείο και ότι ήταν δύσκολο να βγει πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς είναι η αλήθεια. Ο κ. Σαββίδης πήρε τότε αυτή τη απόφαση. Δεν έχω κανένα άσχημο συναίσθημα ούτε για τον κ. Σαββίδη, ούτε για τον ΠΑΟΚ».

Για τα παιχνίδια με την Σάλκε: «Στα παιχνίδια με την Σάλκε ήμασταν άτυχοι και αποκλειστήκαμε. Ο Ολλανδός διαιτητής ήταν εχθρικός απέναντι μας. Είναι καλός διαιτητής γενικά ο Κάιπερς, όμως σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν σε καλή μέρα. Στο ημίχρονο του είπα ότι οι αποφάσεις του δεν είναι έντιμες και με απέβαλε».

Για το παιχνίδι με την Βασιλεία: «Έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Ακόμα και όταν παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στην Ρεάλ Μαδρίτης έχεις πιθανότητες».

Για το ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Τούμπα: «Είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν καλύτερη την ομάδα. Εμείς τότε είχαμε παίξει σε άδειο γήπεδο».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί, όμως έχει πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Του εύχομαι χρόνια πολλά».

Για το αν έχει αποσυρθεί οριστικά από το χώρο του ποδοσφαίρου: «Είμαι σύμβουλός στην Σάλκε. Δεν θέλω να επιστρέψω ως προπονητής».

Για το αν θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα αν είχε μείνει περισσότερο στον ΠΑΟΚ: «Αν μου έδιναν την ευκαιρία να ήμουν περισσότερο χρόνο θα είχα πετύχει περισσότερα πράγματα. Αυτό μπορεί να γίνει και τώρα, αν λειτουργεί πιο επαγγελματικά η ομάδα και στον τομέα της διοίκησης».

Για το πόσους παίκτες θα έδιωχνε αν συνέχιζε στον ΠΑΟΚ: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους παίκτες. Κάποιοι δεν ήταν ευχαριστημένοι, επειδή δεν έπαιζαν. Αγωνίζονται μόνο 11 παίκτες. Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ