Το ΠΑΟΚ-Βασιλεία ζωντανά στο «PAOK TV»

Το ΠΑΟΚ-Βασιλεία ζωντανά στο «PAOK TV»

Το «PAOK TV» θα μεταδώσει μέσω ίντερνετ το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία σε όλον τον κόσμο (εκτός Ελλάδας, Αλβανίας, Κύπρου και Ελβετίας).

Το ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την προσεχή Τρίτη (24/7) στην Τούμπα τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2018-19. Το «PAOK TV» είναι έτοιμο να μεταφέρει εικόνα και ήχο του ματς σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά των φίλων του Δικεφάλου!

Η πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και προσφέρει τις «μάχες» του Δικεφάλου μέσω internet σε όλον τον κόσμο.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Τρίτη (24.07, 20:30) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση κόντρα στη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Εύκολα, απλά, με € 4,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας, Κύπρου και Ελβετίας.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βασιλεία θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Σάββατο 21.07 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00,  Δευτέρα 23.07 από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 και την Τρίτη 24.07 από τις 10:00 μέχρι την λήξη του αγώνα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ