Το μήνυμα Σαββίδη για Βασιλεία, μεταγραφές και διαρκείας

Το μήνυμα Σαββίδη για Βασιλεία, μεταγραφές και διαρκείας

Ο Ιβάν Σαββίδης στις επαφές που είχε με τους στενούς του συνεργάτες και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αν ο ΠΑΟΚ εμφανιστεί σοβαρός θα περάσει τη Βασιλεία. Ικανοποιημένος και από την μεγάλη ζήτηση που εμφανίζεται στα διαρκείας.

Εκτός από το δώρο που είχε υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης στον Ράζβαν Λουτσέσκου και χάρισε κατά την άφιξη του στην Θεσσαλονίκη, μια συλλεκτική μπάλα ποδοσφαίρου από πολύτιμες πέτρες, είχαμε και μια αναλυτική συζήτηση για όλα τα βασικά θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου, ενημερώθηκε από τους στενούς του συνεργάτες, για όλα όσα συνέβησαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με το κομμάτι που ασχολήθηκε περισσότερο ήταν αυτό της πρώτης αναμέτρησης με τη Βασιλεία στην Τούμπα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ και μάλιστα το εξέφρασε στα στελέχη της ομάδας. Μάλιστα το μήνυμα που πέρασε, ήταν πως: «ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει τους Ελβετούς, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρός και στα δύο παιχνίδια». Η συζήτηση όμως, εκτός από την προετοιμασία της ομάδας και τις διπλές αναμετρήσεις με την Ελβετική ομάδα, επεκτάθηκε και στα μεταγραφικά. Ο Σαββίδης, στη συζήτηση που είχε με τους Μίχελ και Λουτσέσκου, επανέλαβε πως έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας, τον προπονητή και περιμένει μέσα στο γήπεδο, να δείξει ο ΠΑΟΚ το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να πετύχει τον πρώτο του στόχο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μεταγραφές μετά τις διπλές αναμετρήσεις με τη Βασιλεία. Για την ακρίβεια αν εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από το ματς της Τούμπας, την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσουν και πάλι επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Ο Δικέφαλος θα αποκτήσει σίγουρα αριστερό μπακ και επιθετικό, ενώ είναι στην αναμονή της απόφασης Βέρνμπλουμ.

Τέλος, ο Σαββίδης στις επαφές που είχε με τους στενούς του συνεργάτες, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μαζικά αγοράζουν εισιτήρια διάρκειας και ενισχύουν την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ