Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Βασιλεία

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Βασιλεία

Ο Μπίσεβαρ έμεινε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με την Βασιλεία, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα και η τελευταία πρόβα του ΠΑΟΚ για την πρώτη επίσημη παράσταση της φετινής σεζόν, το αυριανό (24/7) παιχνίδι κόντρα στην Βασιλεία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το φινάλε της προπόνησης τους εκλεκτούς του για την μάχη της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα κόντρα στους Ελβετούς διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, με το αγωνιστικό τμήμα να δουλεύει πάνω στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού. Παράλληλα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν γεύση από την προσμονή του κόσμου και να δουν από κοντά τις ουρές που σχημάτισαν οι οπαδοί για τα εισιτήρια του αγώνα, αλλά και τα διαρκείας.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του και κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς στην Ελβετία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Λάμπρου.

Εκτός έμειναν (από αυτούς που δηλώθηκαν στην Ευρώπη) ο Μαλεζάς και ο Μυστακίδης, αλλά και οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Λύρατζης, Χαρίσης και ο τραυματίας Μπίσεσβαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ