Και νέα απώλεια για Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ!

Και νέα απώλεια για Βασιλεία ενόψει ΠΑΟΚ!

Εκτός από τους Κουζμάνοβιτς, Μπαλάντα, Κάμπο, Τσάκα και Κουμάρτ από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία θα λείψει και ο Βιντμέρ.

Η Βασιλεία θα παίξει αύριο (24/7) στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικές απουσίες, στις οποίες προστέθηκε και άλλη μία αναπάντεχη της τελευταίας στιγμής.

Ο Σιλβάν Βιντμέρ προσβλήθηκε από ίωση και δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα, οπότε πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των απόντων δίπλα σε εκείνα των Κουζμάνοβιτς, Μπαλάντα, Κάμπο, Τσάκα και Κουμάρτ.

Ο Ράφαελ Βίκι θα πρέπει να βρει άλλη μια λύση εκ των έσω για το δεξί άκρο της άμυνας καθώς ο Βιντμέρ αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Λανγκ που έφυγε με μεταγραφή.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε το προηγούμενο διάστημα από την Ουντινέζε έναντι περίπου 6 εκ. ευρώ στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Ελβετών.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνέντευξη Τύπου της Βασιλείας (έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 14:00) θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Μετά, στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των Ελβετών (ανοικτή για τα πρώτα 15’) στο γήπεδο του Δικέφαλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ