Κινδυνεύει η θέση του Βίκι αν αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ

Κινδυνεύει η θέση του Βίκι αν αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την Ελβετική εφημερίδα «Blick» οι εμφανίσεις στα φιλικά και η ήττα από την Σεν Γκάλεν φέρνουν σε δύσκολη θέση τον προπονητή της Βασιλείας Ράφαελ Βίκι που κινδυνεύει με απόλυση. Τελευταίο του χαρτί η πρόκριση με ΠΑΟΚ

O προπονητής της Βασιλείας Ράφαελ Βίκι φαίνεται να είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά αλλά και την ήττα από τη Σεν Γκάλεν με 2-1, σύμφωνα με την Ελβετική εφημερίδα «Blick».

Η Διοίκηση της Ελβετικής Ομάδας μάλιστα φαίνεται να είναι έτοιμη να τον απολύσει αν δεν καταφέρει να προκριθεί με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ράφαελ Βίκι έχει πρόβλημα! Μια ολόκληρη σεζόν του δόθηκε η ευκαιρία να επιβάλλει τη φιλοσοφία του, αλλά αυτό εξακολουθεί να μη συμβαίνει. Προφανώς, στερείται προσωπικότητας, διαφορετικά θα τα είχε καταφέρει.

Προσπαθεί να καταφέρει το τέλειο, αντί να κάνει τα πράγματα πιο απλά για τους παίκτες. Βίκι ίσως δεν είναι τόσο ώριμος.

Πρέπει να κερδίσει αμέσως, πρέπει να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Αν δεν τα καταφέρει, τότε στον πάγκο της Βασιλείας θα είναι ένας τεχνικός με προσωπικότητα και χαρακτήρα, κι αυτός δεν θα ονομάζεται Βίκι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ