Η απόδοση του ΠΑΟΚ

Η απόδοση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τη Βασιλεία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Λίγο πιο προσεκτικός να ήταν ο Δικέφαλος θα μπορούσε να κρατήσει το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε στο 80’ (με γκολ από τους Κάνιας και Πρίγιοβιτς) αλλά μια ολιγωρία στην άμυνα στο 82’ έδωσε την ευκαιρία στους Ελβετούς να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Αγιέτι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη Βασιλεία και με προσοχή μπορεί να πάρει την πρόκριση την επόμενη Τετάρτη (1/8) μέσα στην Ελβετία.

Η Απόδοση των παιχτών του ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης: Δε δέχθηκε πίεση, αλλά έκανε λάθος εκτίμηση στην τροχιά της μπάλας, στη φάση που δέχθηκε το γκολ ο ΠΑΟΚ.

Λέο Μάτος: Ο Βραζιλιάνος είναι σταθερή αξία για τον ΠΑΟΚ. Και ανασταλτικά αλλά και όταν έβγαινε μπροστά ήταν καλός δείχνοντας ότι και φέτος θα αποτελεί μία από τις σταθερές της ομάδας.

Βιεϊρίνια: Γεμάτο και ώριμο παιχνίδι για άλλη μια φορά από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ. Έκανε σπουδαία δουλειά σε όλη την αριστερή πλευρά και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου όταν έβγαινε μπροστά. Και φέτος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας, ανεξάρτητα αν παίζει αριστερό μπακ.

Βαρέλα: Ήταν σαφώς πιο σταθερός στην άμυνα και χωρίς λάθη. Είχε σιγουριά και ξεκινούσε καλά το παιχνίδι από πίσω. Ήταν μέσα και σε μια ευκαιρία για γκολ από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ στην κεφαλιά του.

Κρέσπο: Δεν είχε προβλήματα γενικότερα, αλλά έχασε τον παίκτη του στη φάση που έβαλε το γκολ για τη Βασιλεία ο Αγιέτι. Όφειλε να είναι πιο προσεκτικός

Κάνιας: Δεν σκοράρει συχνά, όμως το κάνει είναι με εντυπωσιακό τρόπο, όπως η γκολάρα που έβαλε με αριστερό βολέ απέναντι στη Βασιλεία! Έκανε καλό και γεμάτο παιχνίδι στη μεσαία γραμμή με πολλά τρεξίματα (όπως πάντα).

Μαουρίσιο: Δεν έκανε τοπ εμφάνιση, αλλά ήταν σταθερός και ουσιαστικός στη μεσαία γραμμή, χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο. Έδινε ηρεμία στο κέντρο και μοίρασε ψύχραιμα το παιχνίδι της ομάδας.

Πέλκας: Δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα και έλειψα από τον ΠΑΟΚ οι πρωτοβουλίες του και οι εμπνεύσεις του. Ο Δικέφαλος περιμένει περισσότερα πράγματα από τον Διεθνή χαφ.

Λημνιός: Έκανε μεγάλη προσπάθεια από δεξιά (άλλαζε κάποιες φορές πλευρά με τον Λέο Ζαμπά), και παρότι σε αρκετές φάσεις του έλειψαν τα καλά τελειώματα έβγαλε την ασίστ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς!

Λέο Ζαμπά: Έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ παίζοντας στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης με ανάποδο πόδι. Άλλαζε πλευρά όμως με τον Λημνιό. Έτρεξε, πάλεψε αλλά του έλειψε η ουσία και τα σωστά τελειώματα.

Πρίγιοβιτς: Με το καλημέρα στη νέα σεζόν άνοιξε λογαριασμό του σκοράρισμα! Τη δουλειά του την έκανε, ενώ σε πολλά σημεία του αγώνα τραβιόταν πιο έξω από την περιοχή για να ανοίγει χώρους.

Ελ Καντουρί: Μπήκε στο 72’ στη θέση του Λέο Ζαμπά. Είχε καλούτσικη παρουσία και έδειξε ότι φέτος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Ουάρντα: Μπήκε στο 82’ στη θέση του Πρίγιοβιτς. Έπαιξε σε έναν ελεύθερο ρόλο, αλλά αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Σάκχοφ: Μπήκε στις καθυστερήσεις στη θέση του Λημνιού, αλλά έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ