Οι δηλώσεις του προπονητή της Βασιλείας στη συνέντευξη τύπου

Οι δηλώσεις του προπονητή της Βασιλείας στη συνέντευξη τύπου

Ο προπονητής της Βασιλείας δεν ήταν ευχαριστημένος από την ήττα της ομάδας του αλλά θεωρεί πως η πρόκριση είναι 50-50 εν όψει της ρεβάνς στην Ελβετία

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Βίκι στη συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από την ομάδα του, αλλά ήταν ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχαν. Θεωρεί ότι μετά το 2-1 της Τούμπας η πρόκριση είναι 50-50.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκι

«Το πίστευα. Είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο επίσης. Σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορείς να έχεις επτά-οκτώ μεγάλες ευκαιρίες. Περίμενα πάντως πως θα έρθει η ευκαιρία, είναι σημαντικό το γκολ που βάλαμε αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος καθώς ηττηθήκαμε» για το αν περίμενε η ομάδα του να σκοράρει.

Επίσης τόνισε: «Επιβεβαιώθηκαν όσα πίστευα για τον ΠΑΟΚ, είναι μια έμπειρη ομάδα, με γρήγορη και καλή επίθεση, οπότε δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εικόνα που παρουσίασε. Όπως δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εικόνα με τους οπαδούς γιατί το περιμέναμε».

Για την απόδοση της ομάδας του είπε: «Όταν έχουμε ευκαιρίες πρέπει να σημειώνουμε γκολ γιατί σε αυτό το επίπεδο δεν θα έχουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα το εκτός έδρας γκολ είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά όπως είπα δεν είμαι ευχαριστημένος από την ήττα που δεχθήκαμε».

«Είχα έναν παίκτη που δεν ήξερα αν μπορεί να παίξει για 90 λεπτά. Αν ήξερα ότι μπορώ να τον βάλω νωρίτερα, θα το έκανα» δήλωσε σχετικά με την τρίτη αλλαγή που έκανε

Τέλος για το ποιος είναι φαβορί για την πρόκριση είπε: «Είναι 50-50, όπως είπα και πριν το παιχνίδι».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ