Κάνιας: «Δική μας η πρόκριση αν παίξουμε όπως σήμερα στη ρεβάνς…»

Κάνιας: «Δική μας η πρόκριση αν παίξουμε όπως σήμερα στη ρεβάνς…»

Ο εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως αν η ομάδα του ξαναπιάσει τέτοια στάνταρ απόδοσης στην Ελβετία, θα προκριθεί.

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με μια γκολάρα κόντρα στη Βασιλεία, πετυχαίνοντας το πρώτο επίσημο γκολ στη σεζόν για τον Δικέφαλο του Βορρά, στη νίκη με 2-1 επί των Ελβετών για τα προκριματικά του Champions League.
Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά μετά το τέλος του ματς της Τούμπας:

Για το αν χάρηκε περισσότερο για το γκολ του ή το αποτέλεσμα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια μας αλλά και για το γκολ μου, το έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, όχι αυτό που δεχτήκαμε».

Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισαν στον αγώνα : «Νομίζω ότι τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά σε πολύ κάλο επίπεδο η ομάδα κράτησε τον ίδιο κορμό και γι’ αυτό είχαμε πιο εύκολη δουλειά. Η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αλλά η συγκέντρωση και η απόδοση μας ήταν πολύ καλή».

Για το αν περιμένει διαφορετική τη Βασιλεία μπροστά στο κοινό της: «Σίγουρα θα γίνει πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Βασιλεία θέλει να προκριθεί όπως εμείς . Θα κριθεί στο ποια ομάδα θα δείξει περισσότερη όρεξη και πάθος. Αν τα δείξουμε αυτά όπως σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν θεωρεί ότι αποζημίωσαν τον κόσμο που δείχνει μεγάλη διάθεση για να στηρίξει την ομάδα, σε μια τόσο δύσκολη μέρα: «Αρχικά δυστυχώς έπρεπε να παίξουμε μια μέρα που έγιναν όλα αυτά στην Αθήνα. Δεν θα μπορούσαν να μη μας επηρεάσουν. Αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε. Απ τη μια αφιερώνουμε τη νίκη και σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα αλλά και σε εμάς. Όμως αυτή τη νίκη και το γκολ μου, ακόμα και αν δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο, περισσότερο το αφιερώνω σε αυτόν τον κόσμο που πέρασε τόσα σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ