Ο Παυλίδης «έπιασε» Ρονάλντο, Νεϊμάρ και κυνηγάει τον Αντωνιάδη (vid)

Ο Παυλίδης «έπιασε» Ρονάλντο, Νεϊμάρ και κυνηγάει τον Αντωνιάδη (vid)

Ιστορικό επίτευγμα από τον Βαγγέλη Παυλίδη μετά το γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη της Μπενφίκα στο Πριγκιπάτο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ιστορία έγραψε ο Βαγγέλης Παυλίδης με το γκολ που πέτυχε στον εκτός έδρας αγώνα της Μπενφίκα κόντρα στην Μονακό για τα play off του Champions League.

O Έλληνα φορ είναι ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σκοράρει ως φιλοξενούμενος σε δύο διαφορετικά παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο ,στην ίδια σεζόν της διοργάνωσης με τους  Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Westfalen-Stadion» στο Ντόρτμουντ (2012-13) και Νεϊμάρ στο «Parc des Princes» του Παρισιού (2014-15).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Κουράκλης, οι μεγάλες επεμβάσεις με τη Χιρόνα και η σπουδαία «φουρνιά» τερματοφυλάκων (vids)

O Παυλίδης είχε σκοράρει και στη  νίκη με 3-2 της Μπενφίκα επί της Μονακό στη League Phase.

Επίσης ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο πρώτος Έλληνας παίκτης που σκοράρει 6+ γκολ στην ίδια διοργάνωση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών /Champions League μετά τον Αντώνη Αντωνιάδη που σημείωσε 10 γκολ με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1970-71.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ