ΠΑΟΚ : Τεράστια η ζήτηση για τον επαναληπτικό στην Ελβετία

ΠΑΟΚ : Τεράστια η ζήτηση για τον επαναληπτικό στην Ελβετία

Τα 1.800 εισιτήρια που δίνουν οι άνθρωποι της Βασιλείας δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθώς η ζήτηση είναι τεράστια.

Από σήμερα το πρωί τα τηλέφωνα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «έσπασαν» από χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας που ήθελαν να μάθουν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα με τη Βασιλεία. Τα 1.800 που θα παραχωρήσουν δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες των ΠΑΟΚτσήδων του εξωτερικού. Στην ΠΑΕ θα πρέπει να αποφασίσουν με πιο τρόπο θα διατεθούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης ένα μεγάλο μέρος αυτών θα πάει στους κατόχους διαρκείας, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν στους οργανωμένους οπαδούς.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για το ταξίδι στην Ελβετία ενόψει της ρεβάνς: «Έχουμε κάνει μια προετοιμασία εμείς. Οι φίλαθλοι θα πάνε μόνοι τους. Θα διατεθούν κάποια εισιτήρια, γύρω στα 1800 και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω ότι με τη διάθεση που υπάρχει και την εικόνα της ομάδας δε θα φτάσουν αλλά αυτές είναι οι δυνατότητες. Να είναι επιφυλακτικοί στη συμπεριφορά».

Για τα πανό: «Έγινε κάποια προσπάθεια να κατέβουν αλλά δεν κατέστη δυνατό. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν κάποια πρόστιμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ