Μπίσεσβαρ : «Ελπίζω να προλάβω τη ρεβάνς με τη Βασιλεία»

Μπίσεσβαρ : «Ελπίζω να προλάβω τη ρεβάνς με τη Βασιλεία»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέσα από to10.gr αναφέρεται στις ελπίδες που έχει για να δώσει το παρών στη ρεβάνς με τη Βασιλεία αλλά και στην πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό που θέλει κόντρα στους Ελβετούς.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είχε την ατυχία να τραυματιστεί στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ (στη νίκη με 2-1 επί της Ντε Γκράαφσαπ) και έτσι δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία. Ο Ολλανδός έχει μπει σε θεραπείες από την προηγούμενη εβδομάδα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τους Ελβετούς την προσεχή Τετάρτη (1/8).

Η σημερινή (26/7) προπόνηση του Δικέφαλου στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία θα είναι κρίσιμη για τον Μπίσεσβαρ.

Παρότι δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία, ήταν παρών στην Τούμπα και μετά το παιχνίδι μίλησε αποκλειστικά στο to10.gr για το αν θα προλάβει τη ρεβάνς, για την εικόνα της ομάδας στη νίκη με 2-1 και τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

-Καταρχάς πως νιώθεις; Είσαι καλύτερα; Θα προλάβεις τη ρεβάνς στην Ελβετία;

«Καλύτερα είμαι, αλλά μετά την προπόνηση της Πέμπτης (26/7) θα μπορώ να πω με μεγαλύτερη σιγουριά αν θα προλάβω τη ρεβάνς με τη Βασιλεία. Θέλω να παίξω για να βοηθήσω, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο αυτό»

-Πως είδες την ομάδα από την κερκίδα;

«Καλοί ήμασταν, αλλά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Είναι αρχή της χρονιάς.  Κερδίσαμε σε ένα ματς προκριματικών Champions League και αυτό είναι σημαντικό».

-Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να κερδίσει με ένα καθαρό σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε…

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έβαλαν ένα γκολ στο τέλος, έχοντας και λίγο τύχη, και αντί για 2-0 κερδίσαμε με 2-1. Πάλι όμως, η νίκη είναι νίκη. Θα πάμε την άλλη εβδομάδα να παίξουμε το ίδιο καλά και στην Ελβετία και εκεί θα τελειώσουμε την υπόθεση της πρόκρισης μέσα στην έδρα τους».

-Αν μιλούσαμε με ποσοστά για την πρόκριση, πόσο θα έδινες στον ΠΑΟΚ και πόσο στη Βασιλεία μετά τη νίκη της Τούμπας με 2-1;

«Η νίκη μας δίνει προβάδισμα. Ξέρουμε ότι στη ρεβάνς θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Βασιλείας, αλλά είδα ότι όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πιστεύει στην πρόκριση και με αυτοπεποίθηση θα πάμε στη ρεβάνς για να κάνουμε αυτού που πρέπει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

-Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ θα είναι η συνέχεια της περσινής που για πάνω από έξι μήνες έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλό επιπέδου;

«Ναι, σίγουρα. Οι περισσότεροι από την περσινή χρονιά μείναμε όπως και ο προπονητής. Ήρθαν κάποιοι καινούριοι παίκτες και όταν προσαρμοστούν καλύτερα στην ομάδα θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, να φέρνουμε νίκες στον ΠΑΟΚ και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο.

-Θα καταφέρετε θα κάνετε φέτος να ακουστεί ύμνος του Champions League στην Τούμπα;

«Μακάρι! Αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο Θεός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ