Τερζανίδης : «Πιστεύω στην πρόκριση του ΠΑΟΚ»

Τερζανίδης : «Πιστεύω στην πρόκριση του ΠΑΟΚ»

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την προσπάθειά του να περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας.

Ο Χρήστος Τερζανίδης είναι αισιόδοξος για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στην Ελβετία. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου τόνισε ότι πιστεύει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει τελικά την πρόκριση.

Για την κατάσταση του φετινού ΠΑΟΚ είπε: «Σίγουρα η φετινή χρονιά για τον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη όλα αυτά τα χρόνια. Λέγαμε πέρσι ή πρόπερσι ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει τον περσινό κορμό και ο ένας παίκτης έχει εμπιστοσύνη στον άλλον. Όσον αφορά το γκολ που δεχθήκαμε, μέσα στο ποδόσφαιρο γίνονται φάσεις κι ευνοήθηκε εκείνος ο παίκτης κι έβαλε το γκολ. Εγώ βλέπω, όμως, τη γενική εικόνα. Η ομάδα έχει σιγουριά και πιστεύω ότι τελικά θα περάσει τη Βασιλεία».

Για το πώς θα παρουσιαστεί η Βασιλεία στη ρεβάνς: «Σίγουρα θα είναι πιο επιθετικοί, πιο δυνατοί, θα παίξουν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο. Εκεί θα πρέπει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και νομίζω ότι θα μπορέσει να αντιδράσει. Στη φετινή ομάδα μπορείς εύκολα να μπολιάσεις 1-2 παίκτες».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη πρόκριση: «Πιστεύω στην πρόκριση, αρκεί η ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο στη ρεβάνς. Βλέπουμε όλοι το γκολ που φάγαμε. Εγώ νομίζω είναι μία κακή στιγμή, μία στιγμιαία αδράνεια. Φταίνε όλοι και… κανένας».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία: «Ο ΠΑΟΚ παίζει ομαδικό ποδόσφαιρο, όλοι τρέξανε κι όλοι μοχθήσανε. Λάθη φυσικά και θα γίνουν. Εδώ… κάθονται λογιστές και δουλεύουν πόσες ώρες, δε θα κάνουν και κάποιο λάθος; Αυτή τη στιγμή αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι το 2-1. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στην ομαδικότητα και δε θέλω να αδικήσω κάποιο παίκτη. Ο Ζαμπά είναι ένα νέο παιδί, χρειάζεται αγώνες για να μπει κανονικά στην ομάδα. Έχει καλά στοιχεία, τα οποία θα δούμε στο μέλλον».

Για τη λειτουργία του κέντρου της άμυνας: «Δεν είναι μόνο οι κεντρικοί αμυντικοί, είναι και οι χαφ. Δεν μπορεί ο Βαρέλα να είναι πιο γρήγορος από τον Λημνιό και τον Πέλκα. Θα πρέπει η βοήθεια να δίνεται από τα χαφ. Άλλωστε, η Βασιλεία είναι μία έμπειρη ομάδα, μην κοροϊδευόμαστε. Είναι καλή ομάδα, δεν πρέπει να τους υποτιμούμε. Από τον Λημνιό περιμένουμε περισσότερα. Ο Πρίγιοβιτς φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ