Ο Ολιβιέ Εντσάμ της Σέλτικ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ της Σέλτικ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Σέλτικ αυτή τη στιγμή

Η ΑΕΚ ίσως βρήκε έναν απροσδόκητο «σύμμαχο» στην προσπάθεια της να προχωρήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σέλτικ μετά το 3-1 επί της Ρόζενμποργκ, στη Γλασκόβη, είναι το φαβορί για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο, εκεί που περιμένει η ΑΕΚ δηλαδή.

Η Γουέστ Χαμ φέρεται να ενδιαφέρεται για έναν από τους καλύτερους παίχτες των πράσινων της Γλασκόβης, τον Ολιβιέ Εντσάμ. Ο 22χρονος Γάλλος είχε τεράστια συμβολή στην νίκη-ανατροπή της Σέλτικ στον πρόσφατο αγώνα με τη Ρόζενμποργκ, σκοράροντας μάλιστα κι ένα γκολ.

Ο Εντσάμ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία είχε πάει σε ηλικία 16 χρονών. Εκεί δεν βρήκε ευκαιρία να αγωνιστεί γι αυτό πήγε για δύο χρόνια στη Τζένοα ως δανεικός. Το καλοκαίρι του 2017 η Σέλτικ ξόδεψε γι αυτόν 5 εκατ. ευρώ και έκτοτε έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια και σκόραρε 9 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ