Αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα από τον νέο προπονητή της Βασιλείας

Αλλαγές σε σχήμα και πρόσωπα από τον νέο προπονητή της Βασιλείας

Ο Άλεξ Φράι ανακοίνωσε την πρώτη ενδεκάδα του ως προπονητής της Βασιλείας, προχωρώντας σε ριζικές αλλαγές τόσο όσον αφορά στο σχήμα, όσο και στα πρόσωπα.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/07, 20:00) ο Άλεξ Φράι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, της Βασιλείας. Το ματς από το οποίο θα ξεκινήσει ο 39χρονος τεχνικός είναι το εκτός έδρας των Ελβετών με την Ξαμάξ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος κι ενώ προέρχεται από τις αλλεπάλληλες ήττες από τη Σεν Γκάλεν και τον ΠΑΟΚ, αμφότερες με 2-1.

Το σύστημα το οποίο έχει επιλέξει είναι το 4-4-2, αντί του 3-5-2 που είχε χρησιμοποιήσει στα προηγούμενα ματς και δη σε αυτό κόντρα στους Θεσσαλονικείς ο Ράφαελ Βίκι, ο οποίος αποχώρησε λίγες μετά την ήττα από το Δικέφαλο του Βορρά από την τεχνική ηγεσία της δευτεραθλήτριας Ελβετίας.

Ο Φράι τοποθέτησε κάτω από τα δοκάρια τον Όμλιν, ενώ την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά αποτελούν οι Βιντμέρ, Κουμάρτ, Σούκι και Ριβέρος. Στον άξονα βρίσκονται οι Τσούφι και Φράι, ενώ οι Καλούλου και Οκαφόρ τοποθετήθηκαν στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όσο για το δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης, εκεί αγωνίζονται οι Φαν Φοσβίκελ και Αγέτι.

Στην Τούμπα η Βασιλεία είχε παραταχθεί με τους Όμλιν, Σούτσι, Φρέι, Μπαλάντα, Πετρέτα, Ντιέ, Ζούφι, Ριβέρος, Ομπερλίν, Αγιέτι, Στόκερ. Επομένως, ο Φράι δείχνει την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει ριζικές και άμεσες αλλαγές στην ελβετική ομάδα, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να την «αφυπνίσει» εν όψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (01/08, 21:00), με «φόντο» την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η σημερινή ενδεκάδα της Βασιλείας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ