Η Σέλτικ παίρνει τον Αρζάνι από τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Σέλτικ παίρνει τον Αρζάνι από τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Σέλτικ ετοιμάζεται να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον νεαρότερο παίκτη που συμμετείχε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, τον 19χρονο εξτρέμ Ντάνιελ Αρζάνι.

Μια σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Σέλτικ, η οποία αντιμετωπίζει τη Ρόζενμποργκ στο δεύτερο γύρο (3-1 υπέρ των Σκωτσέζων το πρώτο ματς), με τον νικητή να τίθεται αντιμέτωπος με την Ένωση.

Η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς, λοιπόν, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αυστραλού εξτρέμ της Μέλμπουρν Σίτι, Ντανιέλ Αρζάνι, ο οποίος θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο της πατρίδας του αυτή τη στιγμή και είναι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο 19χρονος ανήκει στη Μέλμπουρν Σίτι, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι ομάδα που βρίσκεται μια «ανάσα» από το να τον κάνει δικό της, με το βλέμμα, βέβαια, στο μέλλον. Αφότου συμβεί αυτό, οι «πολίτες» έχουν συμφωνήσει ήδη ώστε να τον δώσουν με τη μορφή δανεισμού στη Σέλτικ. Για τον Αρζάνι ενδιαφερόντουσαν και οι ολλανδικές, Άγιαξ και Αϊντχόφεν, αλλά και η ιταλική Ρόμα.

Την περασμένη σεζόν με τη Μέλμπουρν Σίτι πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 18 εμφανίσεις, ενώ έχει χριστεί ήδη πέντε φορές διεθνής με την εθνική Αυστραλίας. Μάλιστα, συμμετείχε και στα τρία ματς που έδωσε η ομάδα του στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ