Σκόνδρας : «Ο ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας»

Σκόνδρας : «Ο ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας»

Ο Γιάννης Σκόνδρας διαπιστώνει ότι ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνος που περνάει ανεβάζει το επίπεδό του.

Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο της Βασιλείας και θα βρεθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του ChampionsLeague. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων στο «Metropolis 95.5», ενώ τόνισε ότι βλέπει πως ο Δικέφαλος κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο και είναι πιο ψηλά από όταν ήταν αυτός στην ομάδα.

Αρχικά για τη μεταγραφή Aκπόμ στον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν τον ξέρω τον ποδοσφαιριστή, όμως, για να είναι μέλος της Άρσεναλ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Ο “καθρέφτης” όμως είναι το γήπεδο. Και άλλες φορές είδαμε μεγάλα ονόματα στην Ελλάδα, όμως, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ωστόσο φαίνεται ότι είναι μια καλή μεταγραφή, ένας παίκτης με παραστάσεις και εμπειρία από την Premier League και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορεί να ταιριάξει με το στυλ παιχνιδιού του στον ΠΑΟΚ: «Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί στην Αγγλία σε σχέση με την Ελλάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα ως ομάδα. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει».

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στην Ελβετία: «Ο ΠΑΟΚ έχει το υπέρ του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι. Αν διαχειριστεί το σκορ και δεν εφησυχάσει, επειδή είναι καλύτερη ομάδα από τη Βασιλεία, πιστεύω ότι θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για τις διαφορές του τωρινού ΠΑΟΚ με την εποχή που έπαιζε ο ίδιος: «Είναι τελείως διαφορετικός ο ΠΑΟΚ τώρα. Υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα, οι εγκαταστάσεις βελτιώνονται συνεχώς. Κάθε χρόνο που περνά είναι όλο και καλύτερος».

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει: «Είναι ο Βιεϊρίνια, ο Μάτος και άλλοι. Σε κάθε γραμμή ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ