Ο ΠΑΟΚ πέταξε για Ελβετία με μόνο στόχο την πρόκριση (pics)

Ο ΠΑΟΚ πέταξε για Ελβετία με μόνο στόχο την πρόκριση (pics)

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί από σήμερα (31/7) στην Ελβετία, όπου αύριο (1/8) θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε στις 11:00 για την Ελβετία, όπου αύριο (1/8) θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία (στις 21:00) στη ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει το πρώτο ματς στην Τούμπα με 2-1 και τώρα καλείται να διαχειριστεί σωστά το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας ότι απέναντί του έχει μια έμπειρη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία δε βρίσκεται τυχαία στην 18η θέση της κατάταξης της UEFA με τις βαθμολογίες των πέντε τελευταίων ετών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα προσγειωθεί στις 13:45 (ώρα Ελλάδας) στο διεθνές αεροδρόμιο «EuroAirport» Βασιλείας-Μυλούζ-Φράιμπουργκ το οποίο εξυπηρετεί τρεις πόλεις: τη Βασιλεία και τις γειτονικές Μυλούζ (στη Γαλλία) και Φράιμπουργκ (στη Γερμανία). Βρίσκεται εξ ολοκλήρου σε γαλλικό έδαφος αλλά βάσει ειδικής συμφωνίας ανήκει σε δύο κράτη (Γαλλία και Ελβετία) και διευθύνεται από κοινού.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παίρνει 23 παίκτες στην Ελβετία. Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

Εκτός έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (είχε χάσει και το παιχνίδι της Τούμπας), ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Σήμερα (31/7) στις 19:45 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου, πριν τον αγώνα, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην έδρα της Βασιλείας.

Αντίστοιχα η Βασιλεία θα προπονηθεί στις 17:00, με την συνέντευξη του Τύπου του Αλεξάντερ Φράι, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή, να είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ