Φράι : «Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ άλλα εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε»

Φράι : «Το πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ άλλα εμείς θέλουμε πάντα να κερδίζουμε»

Ο Αλεξάντερ Φράι στο ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χωρίς διάθεση να αποκαλύψει πολλά για το πως θα παρουσιαστεί η Βασιλεία απέναντι στον δικέφαλο.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Βασιλείας Αλεξ Φράι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ (1/8, 21:00), τόνισε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τονίζοντας όμως πως οι παίκτες του θα μπουν για τη νίκη. Θέλησε να αποβάλλει το άγχος από τους παίκτες του λέγοντας πως πιθανός αποκλεισμός δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αλλαγή προπονητή και αν αλλάξει την ομάδα: «Υπάρχουν στην Ελβετία ομάδες που αλλάζουν πιο συχνά προπονητέςΚαθορισμός χαρακτηριστικής εικόνας . Σήμερα πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα από την αλλαγή του προπονητή. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ασχέτως αν συμπαθούν λιγότερο ή περισσότερο έναν προπονητή, έχουν την υποχρέωση να τα δίνουν όλα για την ομάδα τους».

Για το αν ασχολήθηκε η ομάδα μετά το παιχνίδι με την Ξαμάξ με τεχνικά θέμα ή με την κατάσταση των παικτών: «Κάναμε μια πρώτη ανάλυση ώστε να δούμε πως προχωράμε. Ασχοληθήκαμε και με τον ΠΑΟΚ, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά του. Είναι δύσκολο να κάνεις πολλές αλλαγές, όταν έχεις παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Εχουμε ευφυείς παίκτες και σκοπός μας είναι δημιουργήσουμε δομές, οι οποίες θα κρατήσουν».

Για το 1-0 σαν σκορ και αν αποτελεί στόχο της Βασιλείας: «Όπως είναι το παιχνίδι, μαθηματικά το πλεονέκτημα είναι στον ΠΑΟΚ. Η Βασιλεία, θέλει πάντα να κερδίζει τα παιχνίδια κι έτσι θα παίξουμε και αύριο στο γήπεδο».

Για την πίεση, την κριτική και πως αντιμετωπίζει το γεγονός ότι η Βασιλεία δεν έχει ακόμα νίκη: «Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Είναι κάτι ασυνήθιστο, σκοπός είναι να μη γίνει συνήθεια και το επόμενο διάστημα. Οι παίκτες έχουν βελτιωθεί, νιώθουν καλύτερα. Η κριτική είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να γίνονται δυνατότεροι και καλύτεροι. Η γνώμη μου είναι ότι έχουν ξεπεράσει ήδη, πάρα πολλά και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν».

Για το ποιος θα λείπει αύριο: «Ξάκα, Πετρέτα και Κουζμάνοβιτς».

Για το από πού πηγάζουν οι ελπίδες της ομάδας: «Στο ποδόσφαιρο είναι σημαντική η ψυχολογία. Δεν θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ομάδα παίζει 65 λεπτά σε πολύ καλό επίπεδο. Και τα 25 λεπτά είναι καλά για αρχή».

Για τις ελπίδες και τις ανησυχίες του και τι περιμένει να αλλάξει: «Είμαι αντίθετος σε αυτό το κλίμα που φέρνει το τέλος του κόσμου. Δεν είναι συνηθισμένο να αλλάζει ο προπονητής, μετά από δύο ήττες, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μαθαίνει από τα λάθη της. Εγιναν κάποιες σωστές κινήσεις, αλλά και κάποια λάθη στο παρελθόν. Πιστεύω ότι αυτό, θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα».

Ζουφί : «Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε»
Από την πλευρά των παικτών της Ελβετικής ομάδας μίλησε ο Λούκας Ζουφί ο οποίος μεταξύ άλλων έχρισε φαβορί τον Δικέφαλο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως νιώθουν οι παίκτες:
«Έγινε μια καλή αρχή. Φυσικά είναι δύσκολη η κατάσταση. Ήταν σημαντικό το γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να προχωρήσουμε. Θα μας βοηθήσει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας και τη γραμμή μας».

Για την εκτίμηση του για την πορεία της Βασιλείας:
«Αυξάνεται η πίεση, γιατί πρέπει να φέρουμε μια νίκη. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και μπορούμε να το κάνουμε. Δεν τελειώνει ο κόσμος. Είμαι αισιόδοξος ότι με τους φιλάθλους μας, θα προχωρήσουμε και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το τι παραπάνω περιμένει από τον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι:
«Είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι, ότι πρόκειται για μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Για αύριο, ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας και θα φτάσουμε σε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

Για την εικόνα των δύο ομάδων και για το αν υπάρχει φαβορί:
«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί μετά το 2-1. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Θέλουμε τη νίκη και με την ενίσχυση των οπαδών μας αύριο, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να την πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ