Βασιλεία-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Βασιλεία-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Με τα γκολ των Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ελ Καντουρί ο ΠΑΟΚ πήρε ένα ιστορικό «διπλό» απέναντι στη Βασιλεία και πλέον περιμένει τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Ο Δικέφαλος, απόψε έκανε μεγάλο «θόρυβο» στην Ελβετία, αλλά και γενικά σε όλη την Ευρώπη καθώς υπέταξε τη Βασιλεία με 3-0. Οι Θεσσαλονικείς δύο νίκες, για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προκριματικά του Champions League, κόντρα στη Βασιλεία, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε μια βδομάδα τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Πασχαλάκης: O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά ήταν αλάνθαστος. Ο 28χρονος πορτιέρο ήταν σωστός σε όλες τις εξόδους του από την εστία, ενώ από τα δικά του πόδια ήρθε το δεύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς.

Μάτος: Τα ανεβάσματα του ήταν αρκετά περιορισμένα, καθώς είχε πάρει εντολή να δώσει βάση περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντά. Έδωσε αρκετές βοήθειες και στον Χατσερίντι για να κρατήσουν μακριά από την εστία τους ποδοσφαιριστές της Βασιλείας.

Βαρέλα: Ο έμπειρος αμυντικός χρήστηκε σκόρερ απέναντι στη Βασιλεία, βοηθώντας τους συμπαίκτες του να αποβάλλουν το άγχος που είχαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, είχε όμως αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι και αυτό προήλθαν από την συμμετοχή του Χατσερίντι, καθώς από δεξίος στόπερ έγινε αριστερός.

Κρέσπο: Αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά στη θέση του τραυματία Βιερίνια. Ο Ισπανός, γνωρίζει την συγκεκριμένη θέση και δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του αγώνα. Αμυντικά στάθηκε πολύ καλά, ενώ προωθήθηκε αρκετές φορές στην επίθεση

Χατσερίντι: Ο ομογενής αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. Παρότι στην αρχή του αγώνα, έδειξε να μη πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, στη συνέχεια όσο περνούσε ο χρόνος έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του και να συνεργάζεται αρκετά καλά με τους συμπαίκτες του.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος είχε μια ακόμα δύσκολη αποστολή την οποία εν μέρη έφερε εις πέρας. Βοήθησε αρκετά την ομάδα του στον άξονα οδηγώντας τους Ελβετούς στα άκρα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δυνατός. Ως προς το δημιουργικό κομμάτι, εκεί υστέρησε λόγω της πολυκοσμίας που είχε η Βασιλεία στο χώρο του κέντρου.

Κάνιας: Ο Ισπανός είχε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, ενώ η συνεργασία του με τον Μαουρίσιο δεν ήταν όσο το σκορ ήταν στο 1-0.

Πέλκας: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε αρκετά χιλιόμετρα ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του 1-0 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Και σ’ αυτό το παιχνίδι έπαιξε πολύ πίσω από τον Πρίγιοβιτς με αποτέλεσμα να είναι μακριά από τις ευκαιρίες που δημιουργησαν οι Θεσσαλονικείς στα καρέ της Βασιλείας.

Λημνιός: Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός ήταν ασταμάτητος τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Αν σκόραρε θα ήταν σίγουρα ο MVP της αναμέτρησης.

Ελ Καντουρί: Ο Μαροκινός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, το τρίτο, ενώ είχε πολλά τρεξίματα. Στο διάστημα που αγωνίστηκε, έδειξε πως φέτος θα είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα ξεχωρίσουν και θα διακριθούν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Πρίγιοβιτς: Μπορεί να μην τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε ο ίδιος από τους συμπαίκτες του, κατάφερε όμως να σκοράρει και σήμερα απέναντι στη Βασιλεία. Ο Σέρβος επιθετικός έδειξε πως ακόμα και σε μια μέτρια βραδιά που είχε την τέχνη του σκοραρίσματος δεν την ξεχνάει.

Ζαμπά: Αγωνίστηκε για 20λεπτά στο παιχνίδι και βοήθησε με την ταχύτητά του στο να φτάσει η μπάλα πιο εύκολα στα καρέ της Βασιλείας.

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός μέσος μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο προκειμένου να βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας, αλλά και να δώσει κάποιες ανάσες στον Μαουρίτσιο.

Ουάρντα: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ