ΠΑΟΚ : «Τρελάθηκε» ο Σαββίδης, μοιράζει πριμ εκατομμυρίου!

ΠΑΟΚ : «Τρελάθηκε» ο Σαββίδης, μοιράζει πριμ εκατομμυρίου!

Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου έταξε πριμ με επταψήφιο αριθμό, δείχνοντας έτσι την τεράστια ικανοποίησή του για την πανηγυρική πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πανηγυρική πρόκριση μέσα στη Βασιλεία, επικρατώντας μέσα στην Ελβετία της Βασιλείας με 3-0. Ετσι ο δικέφαλος πέρασε με εμφατικό τρόπο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, γεμίζοντας με χαρά τους οπαδούς του που πανηγύρισαν κι αυτοί με έξαλλο τρόπο την μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Πιο πολύ από όλους όμως φαίνεται να χάρηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας των ασπρόμαυρων που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά το ματς, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια.

Μάλιστα το «αφεντικό» του ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί, αλλά ανακοίνωσε πριμ-μαμούθ με επταψήφιο αριθμό! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η κίνηση αυτή έγινε αποδεκτή με πανηγυρισμούς από τους παίκτες που αποθέωσαν τον Σαββίδη με χειροκρότημα και συνθήματα!

Θυμίζουμε ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε κοντά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τους οποίους φωτογραφήθηκε και συνομίλησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ