Βαρέλα : «Δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»

Βαρέλα : «Δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ»

Βαρέλα και Μάτος μίλησαν μετά το τέλος του ματς για την επιβλητική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας, αλλά και τη συνέχεια στην προκριματική φάση του Champions League.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν εκείνος που έκανε το 1-0 στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βασιλεία. Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε μετά το τέλος του ματς για το πόσο υπέροχα νιώθει, αλλά και για την απώλεια του Αντρε Βιεϊρίνια που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αν και είχε δηλωθεί στην αρχική 11άδα.

«Νιώθω υπέροχα, όχι μόνο για το γκολ αλλά για τη νίκη, τον τρόπο που παίξαμε. Σε μία δύσκολη έδρα δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Είχαμε την ατυχία με τον αρχηγό μας, όμως δείξαμε πως είμαστε μία οικογένεια και πήραμε μία πανάξια πρόκριση. Ηταν σοκ για όλους μας να βλέπουμε τον αρχηγό μας να μην μπορεί να είμαι μαζί μας. Είναι ο μεγαλύτερος παίκτης της ομάδας μας, το ξεπεράσαμε όμως, μας βοήθησε και ο ίδιος, είναι αρχηγός σε όλα. Μας μίλησε στα αποδυτήρια, μας εμψύχωσε και μπήκαμε μέσα μόνο για να κερδίσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη Βασιλεία αλλά πάντα κοιτάς παραπάνω. Καλή ομάδα καλούς παίκτες ειδικά στην επίθεση σήμερα απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα και από αύριο κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε ο Βαρέλα.

Από την πλευρά του ο Λέο Μάτος έδωσε σύνθημα πρόκρισης επί της Σπαρτάκ Μόσχας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για τη σημερινή βραδιά και την εξέλιξη του αγώνα: «Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Χαιρόμαστε πολύ που συνεχίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια μπροστά μας κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για τη Σπαρτάκ Μόσχας: «Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ, γιατί οι ρώσικες ομάδες είναι πολύ δυνατές. Το ξέρω πολύ καλά αυτό. Είναι καλό που παίζουμε στην έδρα μας το πρώτο παιχνίδι. Θα φανεί στο αποτέλεσμα, στην Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ