Ματζουράκης: «Άριστη τακτική από τον Λουτσέσκου»

Ματζουράκης: «Άριστη τακτική από τον Λουτσέσκου»

Ο Γιάννης Ματζουράκης επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή στρατηγική στα ματς με τη Βασιλεία και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Λουτσέσκου.

Ο Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του ’70 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» έπλεξε το εγκώμιο του Ράζβαν Λουτσέσκου και επισήμανε ότι ο Δικέφαλος είχε άψογη τακτική.

Αρχικά σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, διατήρησε ένα πολύ καλό ρυθμό απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Η Βασιλεία ήταν πιο έτοιμη, καθώς έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια, αλλά θα μπορούσα να πω ότι και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι ακολουθήθηκε πολύ καλή στρατηγική και οργάνωση του παιχνιδιού από πλευράς ΠΑΟΚ. Το βασικότερο πλεονέκτημα αυτής της ομάδας είναι η ομοιογένεια την οποία διαθέτει και είναι προς τιμήν του προπονητή που στήριξε τον βασικό περσινό κορμό και ανέπτυξε αυτή την ομοιογένεια και την εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες. Ο Λουτσέσκου το είδε άριστα και παρέταξε την ομάδα για να προκριθεί, κάτι που κατάφερε, άρα αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι αργότερα η ομάδα θα μπορέσει να προσθέσει κάποια νέα στοιχειά για να βελτιώσει το παιχνίδι της».

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, που έγινε με μορφή συντήρησης: «Εδώ θα υπάρχουν παρά πολύ ειδικοί, αλλά ο καλύτερος είναι αυτός που φέρνει την επιτυχία. Ο προπονητής ακολούθησε ένα ήρεμο πρόγραμμα στην προετοιμασία και φαίνεται ότι αυτό απέδωσε. Το καλύτερο πρόγραμμα είναι αυτό που σου φέρνει νίκες».

Για την απουσία του Βιεϊρίνια στο ματς με τη Βασιλεία: «Ο Βιεϊρίνια είναι ο αρχηγός και σίγουρα η απουσία του είναι σημαντική. Όταν αντιμετωπίζει η ομάδα ένα τέτοιο πρόβλημα, ο προπονητής θα πρέπει να επιλέξει την καλύτερη διαθέσιμη επιλογή. Ο Κρέσπο έκανε καλά την δουλειά του στη θέση που έπαιξε».

Για το μέλλον του ίδιου: «Είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο και θα περιμένω μια πρόταση που να ικανοποιεί και μένα, για να αναλάβω κάποια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ