«Φέτος ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι το έχει!»

«Φέτος ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι το έχει!»

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης είναι πολύ αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα χρονιά και είπε πως ο φετινός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση τίτλων. Μιλώντας στο «Metropolis 95.5» αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση επί τη Βασιλείας, στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και γενικότερα στην υγεία που βγάζει ο ΠΑΟΚ.

Για την εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Βασιλεία και την πρόκριση τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν περίμενα ότι θα προκριθούμε τόσο εύκολα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Για τη δύναμη που έχει η ομάδα και εκτός έδρας: «Όλα είναι σχετικά και υπάρχουν ξεχωριστά μέρη. Αν δεν είχαμε το 2-1 ή παίζαμε το πρώτο ματς εκτός έδρας, θα ήμασταν πιο κλειστοί πίσω. Θα κοιτούσαμε πιο πολύ την άμυνα μας και θα κάναμε αντεπιθέσεις. Εκείνη η τυχερή φάση με το γκολ του Βαρέλα άλλαξε όλο ματς. Φόρτωσε με παραπάνω άγχος τους αντιπάλους. Βλέπω ότι η ομάδα έχει πολύ καλά στοιχεία, είναι ίδια με την περσινή και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ακόμα καλύτερο φέτος».

Πως περιμένει τη χρονιά που έρχεται για τον ΠΑΟΚ; «Πέρυσι ήμουν πολύ συγκρατημένος. Κάθε χρόνο είμαι πολύ απαισιόδοξος γενικά. Φέτος όμως είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Μπορεί να είναι διαίσθηση, αλλά βλέπω την ομάδα αγαπημένη και δεμένη. Δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Όλοι ήταν αγκαλιασμένοι και έγιναν μια οικογένεια. Το πιο σημαντικό είναι πως αν υπάρχει χρήμα όλα θα πάνε ρολόι».

Για την καλή εικόνα που έχει ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν μου αρέσει να ανακατεύομαι πολύ στην ομάδα. Μου είπαν ότι ο πρόεδρος θα βάλει αμέτρητα λεφτά και θα κάνει πολλές μεταγραφές. Ευτυχώς που δεν παρασύρθηκε ο πρόεδρος και δεν πήρε αχρείαστους παίκτες. Δούλεψε η ομάδα σωστά και μεθοδικά, κράτησε τον κορμό και θα πάρει παίκτες όπου χρειάζεται. Η δυναμική του Σαββίδη δίνει μια παραπάνω σιγουριά και ώθηση αλλά και εμπιστοσύνη στους παίκτες. Προσπαθεί από παντού η διοίκηση και ο πρόεδρος να τους προστατεύσει ακόμα και αν δε τα καταφέρνει πάντα».

Για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: «Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς και άλλα δικαστικά προβλήματα (όπως πέρυσι). Δε θα πρέπει να μας νοιάζουν τι κάνουν οι άλλες ομάδες, αλλά να είμαστε μια οικογένεια και να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Ακόμα και μια ατυχία να υπάρξει εμάς δεν πρέπει να μας πτοήσει. Φέτος η ομάδα δείχνει ότι το έχει. Αυτό πιστεύω με την εμπειρία μου και όσα παρακολουθώ. Να είμαστε κοντά στην ομάδα. Ακόμα και αν έρθει ένα άτυχο αποτέλεσμα δε πρέπει οι παίκτες να τα παρατήσουν αλλά να το ξεπεράσουν και να θέσουν ως στόχο το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ