«Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει χαρακτήρα στην Ευρώπη»

«Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει χαρακτήρα στην Ευρώπη»

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ και για τη συνέχεια της σεζόν που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Ο Κούλης Αποστολίδης χάρηκε ιδιαίτερα όχι μόνο από την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας, αλλά και από την εικόνα της ομάδας ειδικά στη ρεβάνς μέσα στην Ελβετία.

Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αρχικά τόνισε: «Νομίζω είναι μια πολύ σημαντική πρόκριση με τον τρόπο που ήρθε. Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει χαρακτήρα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχει υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς. Από εκεί και πέρα, ήταν μια ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ καλά, μια πλήρης ομάδα. Σταθήκαμε βέβαια τυχεροί, καθώς το πρώτο γκολ ήρθε πολύ νωρίς. Ήταν αρκετά ευχάριστο και πολύ καθοριστικό που μπήκε στο 7ο λεπτό, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι στο 7ολεπτό βάλαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσε το ματς ουσιαστικά εκεί. Μετά από αυτό, οι Ελβετοί δεν είχαν πλέον ελπίδα και ο ΠΑΟΚ πήρε πανάξια πρόκριση».

Για τις αλλαγές που έγιναν με τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια: «Να πω την αλήθεια είχα τις επιφυλάξεις μου για τις αλλαγές. Ειδικά για αυτήν του Χατσερίδη, καθώς δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αλλά τελικά αυτές οι αλλαγές αποδείχθηκαν αρκετά ωφέλιμες για την ομάδα. Όλοι οι παίκτες προσέφεραν πολλά, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποιον ξεχωριστά. Αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο τον κόσμο, είναι ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε σαν μια πλήρης ομάδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, παρά τις απουσίες του».

Για τον Λημνιό που έκανε φοβερή εμφάνιση: «Ο Λημνιός έχει αποδείξει εδώ και δυο – τρία χρόνια, σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, πόσο καλός παίκτης είναι. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία, όχι μόνο επιθετικά αλλά και τακτικά. Είναι μεγάλο ταλέντο και θα έχει μεγάλη εξέλιξη, ειδικά εάν αρχίσει να σκοράρει. Πρέπει να βάλει δυο-τρία γκολ, για να ανέβει ψυχολογικά. Αυτό θα πρέπει να το εξελίξει και θα τον βοηθήσει ο κόουτς Λουτσέσκου. Πρέπει να αρχίσει να σκοράρει για να ανεβεί κι άλλο».

Για την Σπαρτάκ Μόσχας η οποία είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League είπε: «Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ένα βασικό κορμό και πιστεύω ότι μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Θα πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία, αλλά συγκρατημένη. Είναι καλό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε παθητικοί στο παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ